bire bir fontu yok benzer scprit fontlardan yararlanabilirsin
Hocam hepsine baktım. Benzerleri var ama sonradan düzeltmemiz lazım. İstediğim orjinalini bulmak. Mesela P harfini hiç bir fontta bulamadım belki de gözden kaçırmış olabilirim. Logo için font özel çizimdir diye düşünüyorum
zaten logo tasarımlarında mutlaka oynama olur çizmeniz daha uygun olur
sanırım bu logo çok yerde kullanılmış yada erozyona uğramış iyi çalışmalar![]()
ABD li film yapım şirketiBirebir aynı karakterleri bulmak istedim çünkü el yazısı olarak bu harfler hoşuma gitti alfabenin diğer harfleride bildiğiniz gibi benzetilerek yapılmıştır. Ama ustalarıma hocalarıma da sordum özel yapım olduğu kesindir. Özel yapım derken Logo için tasarlanmış. Fontu yok yani. Ve logosuda internette var
![]()
Loki Cola Font üzerinden çalışabilirsiniz. 1956 yılında tasarımcısı Edward Benguiat tasrafından yapılmış.
İndirmek için link ektedir.
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Loki Cola Font üzerinden çalışabilirsiniz. 1956 yılında tasarımcısı Edward Benguiat tasrafından yapılmış.
İndirmek için link ektedir.
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Hocam Loki Cola fontu var sağolun yinede. Ama o fontla logodaki benzetemedim. Yinede yardımlarınız için sağolun. Merakımı gidermiş oldum![]()
benzetemediğin doğal öncede söyledim ya S harfi değişik ve logo çok kullanıldığından görselin netliği deforme olmuş