Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

parti davetiyesi

anda

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşımın düzenlediği parti için hazırladığım davetiye

part304d.jpg

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Denizli nin i harfleri nerde?
+1 bira tamam anlaşıldıda ücret? Bu insanlar neye göre gelicek buraya? Bu partinin bulunacağı yer çok mu tehlikeli de kuru kafa ön planda?
Meslek kısmında hiçbiri yazdığı için bunları söylüyorum. Yukarıda saydıklarım olmazsa olmazlardır ve dikkat edilmesi gereken unsurlardır.

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum güzel olmuış yalnız aşağıdaki 1 bira olayı
kopuk kalmış tam vermiyo mesajı ....emeğine sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
dostum güzel olmuış yalnız aşağıdaki 1 bira olayı
kopuk kalmış tam vermiyo mesajı ....emeğine sağlık

siz gerçekten grafiker misiniz emin olamadım açıkçası?
Arkadaşımızın hatalarını sayamıyor ve üstüne üstük buna güzel olmuş diyorsunuz. Yukarıda yazdıklarımı nasıl göremiyorsunz şaştım kaldım doğrusu. Bu şekilde sadece güzel olmuş demekle grafiker olunmuyor maalesef...

anda

🌱Yeni Üye🌱
Denizli nin i harfleri nerde?
+1 bira tamam anlaşıldıda ücret? Bu insanlar neye göre gelicek buraya? Bu partinin bulunacağı yer çok mu tehlikeli de kuru kafa ön planda?
Meslek kısmında hiçbiri yazdığı için bunları söylüyorum. Yukarıda saydıklarım olmazsa olmazlardır ve dikkat edilmesi gereken unsurlardır.

öncelikle yorumun için teşekkür ederim irm.art. eleştirilerine gelice. parti sahibi fiyat ve yer konusunu özellikle yazmamamı istedi. gizli parti sloganı ile falan duyuruyordu çünkü. fiyat da aşağı yukarı aynı nedenlerden dolayı yazılmadı. denizi deki i harflerine gelincede, açıkçası kararsız kaldım o konuda devamında ingilizce bir kelime var. ikiside büyük harflerle yazıldığı için alakasız dururmu diye düşündüm.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Hiçbir eleştiri yapmadna nasıl direk güzel olmuş diyebiliyorsunuz anlamadım..
Siz çalışmaya baktığınızda gözünüzü rahatsız eden birşey göremiyorsunuz demekki..
Oysa o kadar çok rahatsız eden şey varki.. Kullanılan font inanılmaz itici..hiç okunmuyor..Parti afişinin zemininde kurukafa olmasına da bir anlam veremedim..Aklıma direk partide tehlikeli şeyler olacağını izlenimini getirdi..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle yorumun için teşekkür ederim irm.art. eleştirilerine gelice. parti sahibi fiyat ve yer konusunu özellikle yazmamamı istedi. gizli parti sloganı ile falan duyuruyordu çünkü. fiyat da aşağı yukarı aynı nedenlerden dolayı yazılmadı. denizi deki i harflerine gelincede, açıkçası kararsız kaldım o konuda devamında ingilizce bir kelime var. ikiside büyük harflerle yazıldığı için alakasız dururmu diye düşündüm.

Afiş sahibinin bunları yazmanızı istememesi afişin amacının oldukça dışında kalıyor maalesef. Ve müşteri açısındanda geriye dönüşü pek olmayacak belirtmek istedim tabi son karar onların. İ harflerine gelince devamında ister Çince olsun ister yunanca ister ingilizce DENIZLI diye bir ingilizce kelime yoktur ve özeldir doğrusunu yazmanızda fayda var. ayrıca kurukafa olayında söylediklerimide gözardı etmemek gerekli

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım bi yanlış anlaşılma var ve kimsenin haberi yok
afişi yapan kişi benim kuzenim..ve küçükl bi gır gırdı bu eleştişri
kendi aramızda...zaten msn den görüşmekteyiz kendisi ile...yazıkki yargısız infaz da bulun
mak için erken bir davranış..elbette bizde biliriz eksikleri sizin kadar olmasada..
üzücü bir olay...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım bi yanlış anlaşılma var ve kimsenin haberi yok
afişi yapan kişi benim kuzenim..ve küçükl bi gır gırdı bu eleştişri
kendi aramızda...zaten msn den görüşmekteyiz kendisi ile...yazıkki yargısız infaz da bulun
mak için erken bir davranış..elbette bizde biliriz eksikleri sizin kadar olmasada..
üzücü bir olay...

k. bakmayınız ama bizler müneccim değil grafikeriz...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda normal konuların altında gırgır yapılmıyor..Bu sebeple işlerin altına yazılan tüm yorumlar ciddiye alınır..Sizin kuzen olup olmadığınızı da fal bakıp bilemeyeceğimize göre..Yargısız infaz falan yok. Ya siz kuzeninizi övmek için böyle birşey yaptınız ya da gerçekten beğendiniz şimdi geri adım atıyorsunuz..

anda

🌱Yeni Üye🌱
Afiş sahibinin bunları yazmanızı istememesi afişin amacının oldukça dışında kalıyor maalesef. Ve müşteri açısındanda geriye dönüşü pek olmayacak belirtmek istedim tabi son karar onların. İ harflerine gelince devamında ister Çince olsun ister yunanca ister ingilizce DENIZLI diye bir ingilizce kelime yoktur ve özeldir doğrusunu yazmanızda fayda var. ayrıca kurukafa olayında söylediklerimide gözardı etmemek gerekli

demin gözden kaçırmışım kuru kafa konusunda dediklerinizi. undergraund parti davetiyesi için çicekli böcekli, günlük güneşlik bir arka fonun daha çok yakışacağını düşünmemiştim. bir dahaki çalışmamda onu da denerim.teşekkürler

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne yazık ki forumu tartışma ortamına çevirdiniz amacım size karşı cevap yazmak deil
durumu izah ettim...bu bir gırgır deil ayrıca,benim foruma ilk üyeliğim ve ilk yorumumdu
kuzenim önerdiği ve seviyeli bir forum olduğunu düşündüğüm için burdayım..hala tartışmaya devam etmek ve afişi deil de beni eleştirmek istiyrsanız durmayın devam edin..
ben yolun başındayıö grafik konusunda belki çok fazla bir şey bilmem ama şunu bilirimki
bizim insanımız bir yanlış anlaşılmaya bu denli tepki verip ortalığı iyice karıştırmamalı..
grafikersiniz sanırım terminetör deil..bizde amatörüz gırgırcı hiç deil...saygılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sizin hayal gücünüz çiçek böcek kuru kafa ile sınırlı ise ben bişe yapamam üzgünüm size başarılar ...
ayrıca tartışma knusu yapan bizler değil sizsiniz ! ayrıca meslek grubuna göre değerlendirme yaparız o zamn sizde öğrenci olarak değerlendirseydiniz pozisyonunuzu

semih_bilekli

🌱Yeni Üye🌱
emmst arkadasım bence siz buraya yorum yapmaya diyilde sanki milleti aşalamaya ve sinirlerini boşaltmaya geliyosun kimin çalısmasına baksam hep senin yorumun ve aşalığıcı sözler bence biraz daha nazik olabilirsin çalışmada b azı eksikler var ama tamamlanabilir..emeğine sağlık arkadaşım...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
ben begendiğimi pek söyleyemicem bence daha güzel bir düşünce çıkabilirdii.Yinede emek var diyorum:) emeginize sağlık..

anda

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. eleştirilerinizi dikkate alacağım. zaten bu çalışma üzerinde çok özendiğim bir çalışma değil. arkadaşımın yaparmısın demesi üzerine 1 saat falan ugraştığım bir çalışmaydı. teşekkürler yinede

gani_gani

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullanılan font hakkında yorum yapmak bile yanlış.
Aşırı itici :(

samet şencan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir bira olayı ariç herşey 10 numara olmuş emegine saglık

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
Biraz daha çalışılması gerekir