Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paths Hakkında

helldorado

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.caddebostan.net
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak acaba bir ürünü decupe ettikten sonra paths bölümündeki Makes work path from selection tusuna basmadan kisa yolu olan bir tus'u varmidir? ben paths bolumune girip oradaki tusa basana kadar mouse ile onun kisa yol tusu varmidir direk ona basarak pathi tanitan?

Benzer konular

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
mac kullanıyorsanız Elma pc ise ctrl tuşu ile birlikte path layerının üzerine tıklayabilirisiniz.

helldorado

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.caddebostan.net
yanlis anladiniz ben cizdigin peti secmeyi demedim pathi tanitmayi dedim o islemle cizdigim peti secili hale getirmis oluyorum

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop un hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Cs3 ün demosunu bulup deneyin son derece memnun kalacaksınız. Photoshop 6.0 ile kısayollar ayarlanmıyor diye biliyorum zaten cok eski bir versiyon artık güncellenmesi gerekiyor geride kalmayın hiç bir zaman. Eğer photoshop un cs3 unu bulurum dıyorsanız tarif edeyim. Ama 6.0 cok eskı bır versıyon oldugu ıcın ve elımın altında olmadıgı ıcın üzgünüm hatırlamıyorum...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop u açın ve klavyeden bu tuşlara basın : ctrl + shift + alt + m
Karşınıza çıkan menü aşşağıdaki gibidir. Kırmızı okla gösterilip kırmızı daire içine alınan yere dikkat edin Keyboard Shortcuts oraya tıklayın.
001.jpg
Ardından Menu For : seçeneğinden Pallette Menus u seçin Aşşağıdaki resimde gösterildiği gibi.
002.jpg
Ve hemen altında pallette menu command ı görüceksiniz cursor ile biraz aşşağıya indiğinizde paths kısmına ait olan başlığa tıkladığınızda yeni bir bölüm açılacaktır. Aşşağıdaki resimdeki gibi Make Work Path. ın üstüne bir kere tıkladığınızda kısayolları yazabilmeniz için alan açılacaktır. Klavyeden hangi tuşa basarsanız o tuşlar kısayol olucaktır.
003.jpg
En sonunda kısayolları belirlendiğini gördüğünüzde aşşağıdaki resimdeki gibi accept e bir kere tıklayarak ok tuşuna bastığınızda işlem tamamdır.
004.jpg

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu anlatımla Photoshopta istediğiniz araça istediğiniz kısayolu vermeyi öğrenmiş oldunuz. Tavsiyem photoshop un kısayollarını ilk önce bir inceleyin yeni vericeğiniz kısayol photoshop un default kısayollarıyla çakışmasın :)

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel ve yalın bir anlatım Gökhan TEKİN. teşekkürler