Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renk seçimi ve düşünce olarak çok güzel. Gayet sade ve akılda kalıcı. Emeğinize sağlık.
Ancak benim gözüme çarpan bir iki yer var. Birincisi başakla patisserie yazısının birleşiminde biraz sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yani tam bi bütünlük yok gibi. ikincisi de başağın içine doğru uzanan bi çizgi var yarısında bitiyo. O da dikkatli bakıldığında biraz göze batıyo. Ama özellikle o şekilde yaptıysanız bişey diyemem. Bir de dış kısımdaki halkaları biraz daha küçültüp "Patisserie" yazısının iki taraftan biraz dışarı taşmasını denediniz mi? Öyle biraz daha güzel durabilir bence.
o bir bugday mi arpa mi tam cozemedim ama bence onun yeri orda olmamis , bi kac tane farkli varyasyon denemelisin , renk konusuna gelincede o sari tonu biraz riskli ...
o bir bugday mi arpa mi tam cozemedim ama bence onun yeri orda olmamis , bi kac tane farkli varyasyon denemelisin , renk konusuna gelincede o sari tonu biraz riskli ...