Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PDF görüntü problemi !!!

Banugrt

🌱Yeni Üye🌱
PDF dosyalarda, herkesin bildigi font görüntü problemi icin çözüm varmidir ? Ben hala çözümleyemedim. (Dosyada, fontta yada karakterlerde problem yok. Sadece görüntüde, "I ve l" benzeri herflerin görüntüsünü kalinlastiriyor. Görüntüyü büyüttügünüzde sorun yok tabi, ama tam sayfa oldugunda kötü görünüyor. )

Bu problemin çözümünü bulan varsa simdiden tebrik ediyor ve acien paylasmasini rica ediyorum.

Tesekkürler ...

Benzer konular

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet malesef fontlar convert edilince böyle bir görüntü çirkinliği oluyor ...
fontları convert etmeden Pdf Fill isimli küçük ve ücretsiz bir yazılım ile bunu çözmeniz mümkün adresi : PDFill PDF Editor with FREE PDF Writer and FREE PDF Tools - www.PDFill.com

Buradan indirin yükleme esnasında internete bağlı olmanız gerekicek Ghostscript diye bir eklentiyi internetten indirim yüklemesi gerekiyor ardından bildiğiniz bir yazıcı gibi yazıcılar klasöründe çıkıyor ardından yapmanız gereken Ctrl + P ye basıp yazıcı olarak Pdffill Writer'i seçmek olacak ... Print işleminden sonra dosyayı nereye kaydediceğinizi soracak kaydedin ve açıp bakın kalınlaşma veya bozuk görünüm olmayacak daha da güzeli yazılar convertsiz olduğundan dolayı bunları daha sonra tekrar pdf üzerinden kopyalayıp yapıştıtma şansı bulacaksınız...

Saygılar.