Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pest Kontrol Firması Afişi

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
entosavreklamsayfasisvgkf6.jpg

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine saglık...
guzel olmus ama sadece bir sey eklemek istiyorum musadenle alta attıgın kırmızı seridi keske kontur olarak cevresinden gecirseydin...
benim fikrim bu

ahmedgenc

🌱Yeni Üye🌱
Evet bencede sanki hepsi ayrıymış gibi görünmüş çalışmaının etrafında bir çizgi ile belirtseydin daha orjinal gibi dururdu ama böylede güzel olmuş eline sağlık .. :)

eminim

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim düşünce çok güze ii de bi iş çıkmış fakat gri beyaz renk geçişi olmamış açık konuşmak gerekirse bide çalışmada bi kopukluk var galiba çok çabuk karar değiştiren birisin galiba kararlı ve cesaretli olmalısın böylece daha başarılı çalışmalar çıkara bilirsin....
doğru yoldasın basss gaza

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeşim düşünce çok güze ii de bi iş çıkmış fakat gri beyaz renk geçişi olmamış açık konuşmak gerekirse bide çalışmada bi kopukluk var galiba çok çabuk karar değiştiren birisin galiba kararlı ve cesaretli olmalısın böylece daha başarılı çalışmalar çıkara bilirsin....
doğru yoldasın basss gaza

İşe bakarak karakter tahmini:) İlk yorumların işle ilgili güzel, fakat kararsız cesaretsiz olduğumu nereden çıkardın:D Sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün...

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence burda bir hata var. çok fazla simge kullanılmış. anlatılmak istenen nesnelerle 3 silahşörlerin şapkası aynı boyutta olmamalıydı. doğrusu.
ya bu şapkayı kaldırman yada diğer objeleri küçültmen bunu yapmazsan algıda secilik kaybolur ve ilgi çekmez

bunların haricinde güzel bir çalışma

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım dikkatli bak şapka ve aşağıdaki nesneler aynı boyuttamı gerçekten? Bir daha bak bence. Kullanılan simgelerin mutlaka orada olması gerekiyor. Hangi ilacın nereden onaylı olduğu belirtilmek zorunda.