çalışman biraz basit kaçmış yani o alttaki imallattan satış kısmını daha modern bi görünümde sunabilirsin yapıştırılmış etiket gibi duruyoayrıca peynirden tatlı olmaz
benim kanaatimce midem kalktı yaa
kuzu çevirme filan işi alın peynir bozar bizi
kolay gelsin başarılar...
Arkadaşlar ben selma grafik okuyorum bu sitede daha yeniyim tasarımda da yeniyim bana bişeyler öğretebilirmisiniz. Amacım çok iyi bir tasarımcı olmak.Biliyormusunuz ne ailem ne de arkadaşlarım bana destek çıkmıyor şuan kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen okulu dondurup gitmek istiyorum ama yapmıcam hayat bir mücadele ve benimde mücadele etmem gerekir öyle değilmi .
bahtınur-59;50825' Alıntı:peynir helvası (höşmerim) Memleketimin Tekirdağın meşhur bir tatlısıdır.
tuzlu peynirden değilsaf tuzsuz peynirden yapılır hoşmerim peyniri özeldir.
ve mükemmel bir lezzettir
çalışmada yazı karakterleri e renkleriyle
oynanmalı diye düşünüyorum.
kolay gelsin.
Benim bildiğim Höşmerim balıkesir şehrimize ait bir tatlıdır...
veya Höşmelim, irmik, peynir ve hamur tatlısıdır.
Balıkesir yöresinde daha farklı bir usulle hazırlanan sarı renkli bir tatlıdır.
Efsaneye göre, hoşmerimi ilk defa pişiren kadın kocasına “Hoş mu erim ?” diye sormuş, buradan da bu yemeğin adı Hoşmerim olarak kalmıştır.
Kaynak: Vipikedia
peynir helvası diye bi ibare olmamaış olsaydı
kesinlikle anlayamazdım...
Benim bildiğim Höşmerim balıkesir şehrimize ait bir tatlıdır...
![]()
veya Höşmelim, irmik, peynir ve hamur tatlısıdır.
Balıkesir yöresinde daha farklı bir usulle hazırlanan sarı renkli bir tatlıdır.
Efsaneye göre, hoşmerimi ilk defa pişiren kadın kocasına “Hoş mu erim ?” diye sormuş, buradan da bu yemeğin adı Hoşmerim olarak kalmıştır.
Kaynak: Vipikedia
çalışman biraz basit kaçmış yani o alttaki imallattan satış kısmını daha modern bi görünümde sunabilirsin yapıştırılmış etiket gibi duruyoayrıca peynirden tatlı olmaz
benim kanaatimce midem kalktı yaa
kuzu çevirme filan işi alın peynir bozar bizi
kolay gelsin başarılar...