PHOTİNA Karakteri ni paylaşırsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler
N nacbreda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 7 Eki 2009 #1 PHOTİNA Karakteri ni paylaşırsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler
N nacbreda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 7 Eki 2009 #2 PHOTİNA BOLD olmalı bu arada. Görünüş olarak Times karakterine benzer, diğerleri ile karıştırılmasın..
PHOTİNA BOLD olmalı bu arada. Görünüş olarak Times karakterine benzer, diğerleri ile karıştırılmasın..
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 7 Eki 2009 #3 nacbreda' Alıntı: PHOTİNA BOLD olmalı bu arada. Görünüş olarak Times karakterine benzer, diğerleri ile karıştırılmasın.. Genişletmek için tıkla ... En yakın ve cok benzeri Fenice yazı tipi
nacbreda' Alıntı: PHOTİNA BOLD olmalı bu arada. Görünüş olarak Times karakterine benzer, diğerleri ile karıştırılmasın.. Genişletmek için tıkla ... En yakın ve cok benzeri Fenice yazı tipi
N nacbreda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 7 Eki 2009 #4 mesajali' Alıntı: En yakın ve cok benzeri Fenice yazı tipi Genişletmek için tıkla ... Bir bakayım.. İnsan bulamadıkça hırs yapar ya şu fontları, bende de aynısı oldu. Şu karakteri bir bulsak :sweating:
mesajali' Alıntı: En yakın ve cok benzeri Fenice yazı tipi Genişletmek için tıkla ... Bir bakayım.. İnsan bulamadıkça hırs yapar ya şu fontları, bende de aynısı oldu. Şu karakteri bir bulsak :sweating:
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 7 Eki 2009 #5 fontyükle.com'a "photina" yaz. Bir sürü versiyonu var. Ücretsiz indir. Bu site benim sürekli font indirdiğim bir sitedir. Kolay gelsin.
fontyükle.com'a "photina" yaz. Bir sürü versiyonu var. Ücretsiz indir. Bu site benim sürekli font indirdiğim bir sitedir. Kolay gelsin.
N nacbreda 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 8 Eki 2009 #6 tdesigner84' Alıntı: fontyükle.com'a "photina" yaz. Bir sürü versiyonu var. Ücretsiz indir. Bu site benim sürekli font indirdiğim bir sitedir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim gerçektende çıktı arama yaptığımda, ancak bu kez karşıma macintosh la uyum sorunu çıktı. Sanırım oradaki tüm fotlar PC için..
tdesigner84' Alıntı: fontyükle.com'a "photina" yaz. Bir sürü versiyonu var. Ücretsiz indir. Bu site benim sürekli font indirdiğim bir sitedir. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim gerçektende çıktı arama yaptığımda, ancak bu kez karşıma macintosh la uyum sorunu çıktı. Sanırım oradaki tüm fotlar PC için..
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 8 Eki 2009 #7 Bir site daha önereyim orada daha çok photina versiyonu var ama sanırım oradakilerde sadece pc windows için acidfonts.com
Bir site daha önereyim orada daha çok photina versiyonu var ama sanırım oradakilerde sadece pc windows için acidfonts.com