Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop ayarlarından anlayan bakabilir mi ?

Diabolsky

🌱Yeni Üye🌱

Photoshop kullandığım zaman resim atınca böyle oluyor, tek bir pencerede olması gerekirken böyle sekme sekme gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ? :crying:

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
o photoshoptan değil işletim sisteminden olmasın...:) Tam ekran yaparsan bir resmi öyle bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum, fotoları pencere halinde yaparsan öyle olur bence.

Diabolsky

🌱Yeni Üye🌱
hayır arkadaşım alakası yok normalde böyle değildi, photoshopun üstüne gelince ana pencereyi gösteriyordu sadece öyle resimleri tek tek göstermiyordu resim photoshopun içinde değil ayrı bir pencere olarak çıkıyor

tam ekran yapınca photoshopun içinde de büyümüyor yine ayrı bir pencere olarak gözüküyor

bilen biri cevaplasın lütfen

cagriktk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
f tusunu dene olcakmi bakalim

Diabolsky

🌱Yeni Üye🌱
f tusu tam ekran yapıyor ama birde şey var bir resmi alta alınca resim kayboluyor normalde küçük sekme şeklinde kenara giderdi(kayboluyor ama görev çubuğunda sekme olarak gözüküyor ordan tekrar açılabiliyor) ve en üsttte belirttiğim gibi tek photohop simgesi olmalı resimleri sekme sekme göstermemesi lazım bunlarıda halledebilirsem çok iyi olacak

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshopu çalıştırırken ctrl + alt + shift aynı anda basılırsa program başlamadan önce açılan karşınız bir pencere açılır YES tuşuna basarsak Photoshop'a reset atılır

Diabolsky

🌱Yeni Üye🌱
Onuda denedim olmadı, şimdi tekrar yüklüyorum inş. düzelir.

Diabolsky

🌱Yeni Üye🌱
Yeniden yükledim ama hala düzelmedi, yapacak birşey yok herhalde böyle kullanacağım artık.