Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop ,corel, illustrator hangisi sizce?

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
merhabalar gelişen reklamcılık sektöründe kullanılan programalrdan siz hangisini daha iyi görüyorsunuz.

aklıma takılan bir kaç nokta var aydınlatırsanız memnun olurum.

ps kullanarak kartvizit,afiş vb. g,bi şeyler oluşturulamaz mı oluştuğunda bir zararı mı oluyor yazıya duyduklarım ps pixsel tabanlı olduğu için büyütülünce sorun çıkartılıyor diyeduydum. sizlerin bu konu hakkında görüşlerini bekliyorum.

corel & illustrator siz hangisini kullanıyorsunuz. 2 sini birden kullanan kaç kişi var aranızda ? coreli tercih etme nedeniniz nedir. bildiğiniz bir program oalbilir ama başka seçenekler var mı?

yorumlarsanız memnun olurum.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bu ayrımı sevmem yani sizce hangi proğram daha iyi hangisini kullanayım tabiki hepsini bilmen gerek vektörel çalışmalarda corel en iyisi gazete dergi tasarımlarında quark ideal vs.vs.Amaç hepsini bilmekten yana daha sonrasında ise yerne göre hangi proğram sana lazımsa onu kullanacaksın sonra onda ki tecrüben artacak diğer sene diğer proğram diğer program zincir uzayacak bir süre sonra tüm proğramlara hakim olduğunu göreceksin vektörel tabanda coreli en iyi bulacaksın resimlere tasarımlara mudahalede en iyisinin p.shop olduğunu göreceksin kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum tabiki

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tek sayfalık birşey kullanıyorsan ps hazırlayablirsin ama tabi 1e1 çalışmak önemli. Ama çok incik boncuk yazıların olduğu şeyler varsa arka plan görsel vsç hazırlayıp tiff formatından freehand e alıp yazılarını yazablirsin.Free hand de yazılar ve çizilenler için ölçü sorunu yok ama ps de yaptıktan sonra belli miktar büyüttükten sorna bozulmalar oluyor.
Önemli olan amacına göre kullanmak illa bunda hazrlıcam die bişey yok.
Hepsi yerine göre güzel hadiseler.

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
Tek sayfalık birşey kullanıyorsan ps hazırlayablirsin ama tabi 1e1 çalışmak önemli. Ama çok incik boncuk yazıların olduğu şeyler varsa arka plan görsel vsç hazırlayıp tiff formatından freehand e alıp yazılarını yazablirsin.Free hand de yazılar ve çizilenler için ölçü sorunu yok ama ps de yaptıktan sonra belli miktar büyüttükten sorna bozulmalar oluyor.
Önemli olan amacına göre kullanmak illa bunda hazrlıcam die bişey yok.
Hepsi yerine göre güzel hadiseler.

çalışmak açısından corele kolları sıvadım hadi hayırlısı :)

sinan_ad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence de en iyisini yapmışsın. ben corel, freehand, illustrator programlarını kullanıyorum fakat bana göre en keyiflisi corel'dir. arkadaşın dediği gibi eğer fotoğraflarla işin varsa photo shop da öğren. quark zaten kolay bir program. 2 gün kullansan öğrenirsin. iyi çalışmalar sana şimdiden

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
BÜTÜN İŞLERİ İNDESİNG DE YAPMAYA ÇALIŞICAM bundna sonra

corel,quark vs. bunları sonra öğreniceğim am indesing çok hoşuma gitti.

indesing üzerine yoğunlaşacağım

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
banlanmasaydı derdi sanırım arayüzündendir

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vektörelde illustrator pixelde photoshop başka bişey tanımam

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adobe firmasından asla vazgeçmeyin

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben hangi programı öğrenim önce biri akıl versin bana ya...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
illustratör güzeldir kolaydır ya..indesign i seçmesinin nedeni kesinlikle arayüzdür...fakat quarkla indesign aynı işi görmezler...quark ta gazete tasarımı daha kolaydır, indesign te dergi tarzı...quark ta ince alanlara daha güzel müdahaleler yapılabiliyor..indesign biraz sert..ama indesign daki a master olayı quark ınkinden daha iyi diyebilirim..