Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop cs6/cs2 uyuşmazlığı?

prototif

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar
cs6 da channels ve spot channel renkli olarak çalışıp kaydettiğim psd dosyalarını cs2 den açtığımda kanallarımın hepsi renksiz ve alpha olarak çıkıyor.Bu durum işime yaramamaktadır.Oysaki cs3 4 veya cs5 in birbirleri arasında böyle bir uyuşmazlık yoktu.cs6 da neden böyle oldu?
sorunun çözümünü bulamazsam cs6 yı kaldırmak durumunda kalacağım(cs6 daha hızlı ve pratik gelmişti bana)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Neden aynı anda birden fazla photoshop sürümü kullandığınızı çözemedim. Nedenini açıklarsanız belki bilmediğimiz bir şey öğreniriz. Cs6 yı hiç sevmedim, 2 gün kullanabildim.

Cs2 çok yavaş cs4 e göre, açılması , dosya açması ve işlemesi cs4 e göre kat kat daha yavaş.

prototif

🌱Yeni Üye🌱
Şirkette farklı pclerde farklı versiyonlara sahip photoshoplar olduğu için.

kasaturam

🌱Yeni Üye🌱
konu ile alakalı değil ama cs6 da tasarladığım templateyi cs2 ile açtığımda resim olarak açıyor layerler yok benimde karşılaştığım problem bu

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
konu ile alakalı değil ama cs6 da tasarladığım templateyi cs2 ile açtığımda resim olarak açıyor layerler yok benimde karşılaştığım problem bu

Ne tür layer kullandığına bağlı, smart object falan var mı, ya da sadece CS6'ya özgü bir layer var mı? Çünkü ben yazın çalıştığım yerde CS6'dan 7. sürüme bile attığımda bir sorun yaşamadım (Tabi yukarıda bahsettiğim şeler hariç).

kasaturam

🌱Yeni Üye🌱
smart object kullanmadım ama cs6 da layer oluşturdum

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Sorun başka bir şeydir muhtemelen. "Edit>Preferences>General>File Handling>Maximize PSD and PSB Compatibility" kısmı "Always" olarak seçili mi?