Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Cs6 Renk Sorunu

hidrojen

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar ben cs6 yı kullanıyorum ama herhangi bir resime renk vermek istesem, yada renk kutusuna tıklayınca adobenin sitesini açıyor explorerde nasıl engellerim bunu ... bilgi verirseniz sevinirim

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Programı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin, internet explorer ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Bir de resim falan yükleyebilirsen konuyla ilgili daha net yardımcı olabilirz belki.

hidrojen

🌱Yeni Üye🌱
yani onun fotografı nasıl çekilirki renk paletinden renk seçerken sanki renklere link verilmiş gibi adobe nin sitesini açıyor explorerde anlamıyorum

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Birde bunu deneyin , Photoshop’u çalıştırırken ctrl + alt + shift aynı anda basılırsa program başlamadan önce açılan karşınız pencere açılır YES tuşuna basarsak Photoshop'a reset atılır

soneriax

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
grafik34.com
bunu bende yaşadım defalarca haydaaa ben buna basmadımki neden açılıyor diyordum hatta biraz da açılırken kasıyor felan. ama sanırım help ile ilgili bir durum yukarıda yardım seçeneğinden demişti bir arkadaş. şu aralar bi sorun çıkmıyor eskisi gibi ama bende halen bu konuda bir cevap arıyorum.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Kısa bir araştırma yaptımdan nette

Photoshop çalıştırın
Edit -> Keyboard shortcuts tıklayın acılan pencerede en alta Help ona tıklayın altında

Photoshop Help F1
var siz F1 üzerine tıklayın ve F1 silin ve OK basın programı kapatıp tekrar acın ayarlarınız kaydedilecektir.

Sonucu bildirirseniz sevinirim

soneriax

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
grafik34.com
saolasın aynen uyguladım ve bir kaç denemem de renk paleti veya başka bir araç için help penceri açılması gibi bir sorun çıkmadı henüz. sanırım sorun çözülmüştür yada umarım :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bu hata bende de vardı. Bu genelde çoğu Ps sürümlerinde olan ve programlamadan kaynaklana bir sorun. programı tekrardan başlatılınca sorun çözülmektedir. Program çok açık kaldığında ram i doldurmakta ve bunla birlikte bu bug orataya çıkmaktadır. Sürücülerinizi güncelleyin ve arada çalışmanızı kaydedip, PS yi baştan açın.

hidrojen

🌱Yeni Üye🌱
yok hocam bende nedense artık olmuyor adobe sorunu görüp güncellemeyle halletimi naptıysa artık olmuyor

oryap

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar çok acil Adobe Support Advisor sorununu çözmem gerekiyor. lütfen yardımcı olur musunuz çok acil :( konuya cevap yazarsanız çok sevinirim :( lütfen