Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop da Backspace tuşu layer siliyo Text Yazarken Enter Satır Atlatmıyo Yardım!!

XxBoromiRxX

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Acer 6930 g Laptop ımda Photoshop CS4 Yüklü ve bu gün bi problem başladı herzaman tıkır tıkır çalışan programda .

Sorun şu Backspace yani geri silme tuşuna basınca layer siliyor, Text yazarken enter ile alt satıra geçmesi gerekirken Text den çıkıyor. Num Lock ile bunu çözüyorum ama bu defa num pad i kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim bilemedim. Kafayı yemek üzereyim bilgisayara format atıp baştan yüklemeyi bile denedim ama olmuyor. Düzelmiyor.

Rica ediyorum acil yardım nolurr.

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Sanırım photoshop'taki tus ayarları bozulmus.CS4 kullanmadım ama Windows>>WorkSpace burda Keyboard shortcuts olur sizin sorun hangisiyse oraya bakın muhtemelen hata ordadır.

XxBoromiRxX

🌱Yeni Üye🌱
Yok KeyboardShortcuts a baktım ordaki ayarlar normal :( ne yapıyorsam olmuyo aklınıza geleni yazın ne olur belki buluruz çaresini.

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende acer 6930 g laptop kullanıyorum ve cs4 yüklü
bende de benzer bir sorun var
Alt satıra geçemiyorum Enter A basınca texten çıkıyor Yazıyı word ya da note Pad de yazıp kopyalayıp yapıştırırsam sorun yok ama photoshopta alt alta listeli bir yazı yazamıyorum.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Arkadaşlar donanımdan donanıma program kısayolları farklılık gösterebilir...
Mesela ben ticaret lisesi olduğum için F klavye kullanıyorum, çalıştığım yerdeki kişi de Q tabi sorunlar photoshopta karışıklar oluyor... F-Q değişimi için ctrl + Shift kuşlarını kullanıyorum... Photoshopta extract pluginde çalışırken F klavye de brushu büyütmek için i ve ü harflerini, Q da ise Ğ ve Ü harflerini . Yani farklılıklar olabilir... i harfi F de , Q da ise Ğ ...