kasapcarlos
🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop kullanırken kimimiz mesleğimizi icra ettiğimiz sektör doğrultusunda menüler altında yer alan bazı komutları hemen hemen hiç kullanmayız.Bazense kimi komutlar hayatımızın bir parçası olur.Bu kullanılmayan komutları menülerin içersinden çıkarabiliriz.Bazılarını ise daha seri ulaşmak adına daha belirleyici görüntülere bürünmelerini sağlayabiliriz.
Edit menüsü altından Menüs sekmesini tıklayalım.
Açılan pencereden File menüsü altında yer alan OPEN AS komutunun gözünü kapatalım.Nitekim ben bu komutu hemen hemen hiç kullanmıyorum.Ardından ok leyip pencereyi kapatalım.Artık File menüsünde Open As komutu görünmeyecektir.
Gene aynı şekilde menüler altında yeralan ve çok sık kullandığımız sekmelere renkler atayarak onları daha belirgin; ulaşımı kolay hale getirebiliriz.
Edit menüsü altından Menüs sekmesini tıklayalım.

Açılan pencereden File menüsü altında yer alan OPEN AS komutunun gözünü kapatalım.Nitekim ben bu komutu hemen hemen hiç kullanmıyorum.Ardından ok leyip pencereyi kapatalım.Artık File menüsünde Open As komutu görünmeyecektir.

Gene aynı şekilde menüler altında yeralan ve çok sık kullandığımız sekmelere renkler atayarak onları daha belirgin; ulaşımı kolay hale getirebiliriz.