Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop kendi kendine açılıyor

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar
işyerimde macintosh kullanıyorum
2 gündür
anlayamadığım bir nedenden dolayı
bilgisayarı açtığım zaman photoshop ta çalışıyor ben açmıyorum
otomatik msn nasıl açılır onun gibi photoshopta çalışıyor

neden kaynaklanıyor olabilir
bu sorunu nasıl çözerim?

yardımcı olursanız sevinirim

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
System Preferens > Accounts > kullanıcı adınıza tıklayın > Login Items penceresinde Photoshop seçili ise kaldırın.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence ayarlarınla oynama..Nede olsa açıcaksınız..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence ayarlarınla oynama..Nede olsa açıcaksınız..

:D evet bu mantıkla da bakılabilir..Aslında bu sistem bu işe yarıyor 'zaten açılacak' olan programları kendi açıyor..Mesela ben maillerimi açmayı hep unutuyordum sağolsun o her sabah bana açıyor:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:D evet bu mantıkla da bakılabilir..Aslında bu sistem bu işe yarıyor 'zaten açılacak' olan programları kendi açıyor..Mesela ben maillerimi açmayı hep unutuyordum sağolsun o her sabah bana açıyor:)

Ne güzel işte..:p
Sende bi ayarlama yapma...Makineler hayatımızı kolaylaştırdı diyorlarda kabullenmiyoruz:p

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Zaten PS randımanlı çalışabilmesi ve en iyi RAM bloğunu ona ayırmanız açısından ilk açılması gereken program. Bence de ayara dokunmayın derim...

hus.tosun

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.zaman.com.tr
Arkadaşlar photoshop'u çok iyi bildiğim söylenemez kendi kendime deme yanılma yöntemiyle biraz bilgim var ama yetersiz bana bu konuda yardımcı olacak kaynak biliyormusunuz? (site,kitap vb.)

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Open at Login seçiliymiş sağa tıklayıp işareti kaldırdım artık ben söylemeden açmıyor makinam emirlerime uyuyor :))

Jeffer

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar photoshop'u çok iyi bildiğim söylenemez kendi kendime deme yanılma yöntemiyle biraz bilgim var ama yetersiz bana bu konuda yardımcı olacak kaynak biliyormusunuz? (site,kitap vb.)

google a biraz baktığın takdirde birsürü kaynağın olduğunu göreceksin ama bi kursta öğrenmek daha kalıcı olabilir sana kendi gittiğim bilişim eğitim merkezini önerebilirim