Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopla Arka plani silmek.Lütfen yardim...

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaslar bir resim düsünelim, siyah uzun ve kivircik sacli bir kadin ve arkasindada karisik renkli bir backround. Ben bu fotodan sadece tertemiz bir sekilde uzun sacli kadinin resmini cikarmak istiyorum. Bunu nasil yapabilirim? Yani resmi kesip bictigim anlasilmicak sekilde ? Yardim eden olursa sevinirim. Saygilarimla...

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Forumdaki Photoshop derslerinde ayrıntılı açıklanmış halleri mavcut.Lütfen arama yapınız.

toros01

🌱Yeni Üye🌱
Eğerki Tertemiz Bir arka plan Temizlemesi istiyorsan Photoshop Eklentileriyle Bu işi yapa bilirsin Bu iş için'de en iyi Eklentilerden biri olan Background Remover isimli eklenti senin işini görecektir. Aşagıdaki Adresten Kendi sitesinden Eklentinin deneme sürümünü indire bilirsin.sitede ingilizce eklenti Kullanımı hakkın'da Bilği Verilmiş Yinede Sen Eklentinin Kullanımı Hakkında Geniş Bilği sahibi olmak istersen Youtube,google video gibi sitelerde Background Remover Adında Arama yaparsan eklentinin Kullanımı Hakkında bilgi Sahibi Olabilirsin.

ImageSkill Background Remover

eskidost3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bayanı fondan ayırman icin cok detaylı bi şekilde dekupe yapman gerekiyor yani photoshoptaki pen sekmesiyle yapman gerekiyor yanlız onuda cok zor yapıcagına eminim tecrüben olmadıgı icin dekupe işlemleriyle igligi biraz bilgi edin ...