Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta gelin ve damat

fcomert2

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Ben nişanlıma hediye hazırlamak için gelin ve damat olarak ikimizzi bi kareye yerleştirmek istiyorum. Photoshopta bunu nasıl yapabilirim bu iş için fırçalar mı var. PSD ler nasıl kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim. Tşk.

Benzer konular

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Önce İkinizin Resmini Dekupe Edicen Sonra İstediğin Yere Yerleştir

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dekupe demek bir resmi bulunduğu arka plandan ayırıp PSD olarak kaydederek
veya direk başka bir arka plana yerleştirmek demek buda demek oluyorki eğer nişanlınla resimleriniz ayrı ayrı,ise Dekupe edip ikisini tek bir arka plana koyabilirsin Ha! ben Photoshop,u bilmiyorum dersen nasıl yapılacağını anlatalım

fcomert2

🌱Yeni Üye🌱
photoshopu bilmiyorum..nasıl olacağını resimli olarak anlatırsanız çok sevinirim..

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sana Anlatim,de vücudu kesmek Kolay Saç Kesiminde Zorlanırsın İstersen Resmi Gönder
ben kesim sana PSD olarak tekrar gönderim İçine Videolu anlatımınıda koyar gönderirim
arkaplanını nasıl yapıcağını görürsün

aSi CivCiv

🌱Yeni Üye🌱
yardım

Dekupe demek bir resmi bulunduğu arka plandan ayırıp PSD olarak kaydederek
veya direk başka bir arka plana yerleştirmek demek buda demek oluyorki eğer nişanlınla resimleriniz ayrı ayrı,ise Dekupe edip ikisini tek bir arka plana koyabilirsin Ha! ben Photoshop,u bilmiyorum dersen nasıl yapılacağını anlatalım

selam seyfo bana yardımcı olabilirmisin lutfen gelin ve damat resmi ile alakalı
sana resim yollasam bana yapabilirmisin? ama nasıl yolluycam :worried:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
fcomert2 moralinizi bozmak istemem ama eğer Photoshop'u bilmiyorsanız öyle resime bakayım ben de dekupe edeyim olmaz. Çok zor bir işlem değil ama o kadar da kolay değil. Bilen birisinden yardım almanız daha doğru olur ...

beyazmelek74

🌱Yeni Üye🌱
umarım bana da yardımcı olursunuz.eşimle ben evlenirken gelinlik ve damatlık giyememiştik :( hep böyle bir resim yapmak istiyordum.photoshop hakkında da az bir bilgim var.resimlerle tam olarak nasıl yapacağımı anlatır mısınız?ten rengini özellikle nasıl uydurabilirim,özellikle bocaladığım konu bu ..yardımcı olanlara şimdiden teşekkkür ediyorum :)