Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshopta katmanlı yazı yazma

r-sprey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakmayın arkdaslar zamanım olmadıgı ıcn resimli anlatamadım

ilk once phothopumuzu acıyoruz sonra yeni bir metin sayfası acıyoruz (buyuk olcak ama)ondan sonra metin sayfasını istedigmiz renkle dolduruyoruz

phothopu alta atıp( xara3d) programını acın yazınızı yazıp yazı tıpınızı istediginiz gibi ayarlayın bevel aylarını ıstediginiz sekılde yapın son olarak yazıdıgmız harfi file export diyerek png formatında kaydediyoruz yalnız kaydederken
(true color transparent inserive) ye tıklayın secili hale getirin ok diyip kapatın
simdi harfimiz kaydedildi phthopa geri donelım file + open deyip istedigimiz png formatındakı harfi acıyoruz harfi diger taraafa atmak icin secme aracını kullanıyoruz ve atıyoruz iste bu kdr ısterseniz duzenlemeler yapabılırsınız

sonuc

sdeocone1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Andrerendless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer bir konu anlatmak istiyorsan zaman yaratman lazım. bu şekilde çoğu kişi birşey anlamaz. hiç açıklayıcı bir anlatım değil. daha iyi anlatabilirsin.

.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
tek programda yapsaydın daha iyi olurdu sanırım daha anlaşlırdı :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir ders olmus paylaşım için sağol

r-sprey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepinize tesekkurler bidahakıne resimli anlatacagım

ymustafa4

🌱Yeni Üye🌱
yeni öğrenen bırı olarak birşey anlamadıgımı belirtmek isterim:p:)

estante ado

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım bişey paylasmısın ama olmamıs.. ben xara3d programı ile yazımı yazdım.. photshop cs3 ile actım resmimi yazıyıda actım .. ama yazı kopylanıp resmin üstüne montajlanamıo.. yazı olan dosyanın üstüne hiç bir işlem yapılamıo yanii.. png olmuyor die düsündüm he formatı denedim olmadı.. su konuya bi acıklık getirirsen sevinirim. simdiden tesekkür ederim.

r-sprey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım bişey paylasmısın ama olmamıs.. ben xara3d programı ile yazımı yazdım.. photshop cs3 ile actım resmimi yazıyıda actım .. ama yazı kopylanıp resmin üstüne montajlanamıo.. yazı olan dosyanın üstüne hiç bir işlem yapılamıo yanii.. png olmuyor die düsündüm he formatı denedim olmadı.. su konuya bi acıklık getirirsen sevinirim. simdiden tesekkür ederim.

https://img91.imageshack.us/my.php?image=15555555555555.jpg

bu resime gore yaptıgından emın olmalısın sonra phothopu actıgında yeni bir sayfa acarsın onu ıstedigin gibi duzenlersin o sana kalmıs yaptıgın png yazıyı phthopta actıgın sayfaya atarsan oluyor

Son düzenleme:

estante ado

🌱Yeni Üye🌱
SAgol arkadasım.... Color ayarlarını 24 bit yapınca oldu.. tekrardan cok tesekkür ederim cok yardımcı oldun bu konu cok iyi oldu.. paylasımlarının dewamını bekliyoruz... eline saglık

r-sprey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
SAgol arkadasım.... Color ayarlarını 24 bit yapınca oldu.. tekrardan cok tesekkür ederim cok yardımcı oldun bu konu cok iyi oldu.. paylasımlarının dewamını bekliyoruz... eline saglık

yeni şeyler keşvetmeye calısıyorum kesfederkeşfetmez atacagım arkadasım