Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshopta kumas dokusu vermek

Blasphemous

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belki bilenleriniz vardir second life icin kiyafet yapmak istiyorum. yalnzi düz resim olarak görünmesin gercekci olsun diye kumas dokusu vermek istiyorum.
bu konuda yardim isticem cünkü bilmiyorum.
bir kac bilene sordum bana araclari söyledi
su konuda bahsettigim gibi
https://www.grafikerler.net/photoshop-pattern-tutorial-t45285.html

ama onlarin nerede oldugunu bilmiyorum bende ki almanca, ingilizcesi söylendiginde ne oldugunu bilmiyorum :sadsmile:

Benzer konular

Blasphemous

🏅Acemi Tasarımcı🏅
malesef yok. bende zaten patternleri buldum az önce ama pek kiyafet icin kumas deseni yok :/

Blasphemous

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkür ederim eve gidince indirecegim ama bunlar pek kumas deseni gibi degil acaba elinde kumas deseni olan var mi?

Blasphemous

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dodge tool burn tool liqufy
ve bunlar nedir?

kötü bi sey ya bana dendiginde anlamiyorum ne oldugunu ama bi bakiyorum psd de en cok kullandigim sey cikiyo :D

berfin78

🌱Yeni Üye🌱
Bazen böyle aksilikler olabiliyor:)bende photoshopu ingilizce versiyonda öğrendim.hatta tam öğrendim denilemez çalışmalar devam ediyor :)neyse tam kelime karşılıklarını bilmesemde deneye deneye neyin ne işe yaradığını anlayailiyordum.sonra türkçe versiyonu kurdum kafam çok karıştı hiç bişey yapamaz hale geldim :)en sonunda yeniden ingilizce versiyona döndüm.almanca olması sizin için avantaj diyemeyeceğim çünkü genelde internette ingilizce anlatımlar var.sizin içinde ingilizceye geçmesi zor olabilir.buda zaman kaybına neden olabilir.bence en iyisi kelime çevirisi ile öğrenmeniz olabilir.bunun için dil çeviri proogramları veya tarayıcı eklentileri var.ben fikrim bu en kısa yol en iyi bildiğiniz yoldur tezinden yola çıkarsak şuana kadar öğrenmiş olduğunuz yolda ilerlemenizi haddim olmayarak tavsiye edebilirim :)başarılar..