Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

plotter Kesim Sorunu

istanbulspor

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bir sorunum var bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

graphteck ce 5000 plotter kesim yaparken kestiği yelerde uc uca getirmiyor.

atıyorum mesela yuvarlak bir daire kestiğim zaman bıçağın kesime başladığı noktayla bittiği yerde nokta kadar bir yer bırakıyor buda ayıklarken folyonun kalkmasına sebep oluyor.

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ofset ayarlarını kontrol et.

decoart

🌱Yeni Üye🌱
aynı makineyi kullanıyorum ve aynı sorun bende de var servise götürdüm bıçak kırık dediler, sıfır bıçakla değiştirdik ama nafile aynı sorun devam ediyor. sorunun çözümünü bilen bir üstat varsa yardımlarını bekliyoruz.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
ilk akla gelen ofset, sonrası calibrasyonlar, Daha sonrası kayış,Dişli mekanik boşluklar..

Servis bunu Çözebilir kanımca.

decoart

🌱Yeni Üye🌱
Yeniden teknik servise götürdük ne deseler beğenirsiniz? USB çok hızlı ondan oluyor dediler önce. Biz afalladık tabi böyle açıklama mı olur diye. Daha sonra farklı kablolar taktılar birsürü test yaptılar çözemediler sorunu. Corel harici bir programla deneyince düzgün bastı.
Sonra yeni bir açıklama geldi: Corel ve Illustrator çok hassas kesimler yaparken kullanılmamalı yoksa böyle hatalar verebilir.
Önceden böyle bir sorun olmadığını bu sorunun yeni çıktığını, aynı deseni onlarca kez corelden ve illustratordan sorunsuz bir şekilde bastığımızı söyleyince başka testler de yapalım o zaman dediler.
Makineyi bıraktık yarın öğlen almak üzere. Bakalım nasıl ilginç cevaplar alacağız yine. Hiç olmadı Graphtec Amerika ile görüşeceğiz.
Gelişmeleri aktarırım.

decoart

🌱Yeni Üye🌱
Aradan geçen bunca zamana rağmen problem hala çözülmedi. Graphtec'in distribütörlüğünü yapan ve aynı zamanda yetkili servisi olan firma, bırakın sorunu çözmeyi sorunun ne olduğunu bile anlayamıyor! Makineyi defalarca servise götürdük, birsürü test yapıldı ama maalesef sonuç yok. Makinenin garantisi devam ediyor, sorunu çözemiyorsanız makineyi değiştirin diyoruz ama bizi oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Siz siz olun Graphtec'ten uzak durun! makine iyi ama bozulduğunda size çözüm sunabilecek muhatap bulamıyorsunuz.

decoart

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim Erkan Bey, ancak makinenin garantisi devam ediyor. Servis ya sorunu çözmeli ya da makineyi değiştirmeli.