Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Program Kutusu Tasarımım - Akademi

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence gayet temiz ve iyi bir çalışma ama 3 gün sonra artık YTL ile uyumlu olmasına gerek kalmayacak..çünkü yeniden TL oluyoruz:) Başarılar.

volkanacar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir calısma olmus eline sağlık, sadece benim şahsi fikrim kutunun kapak kısmındaki firma ismi ve barkodu 180 derece döndürürsen kutunun kapanan taraftan bakıldığı zaman onlarda düz durur. bu şekilde ters dururlar.

başarılar

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz abartılı ve karmaşık bir çalışma olmuş...Renkler uyumlu ve kutunun ön tarafı hoş gözüküyor fakat arka tarafında ufak değişiklikler yapmalısınız.(Kutu içeriği yazısının zemin renki şeffaf olursa, barkotu da düz ve biraz daha küçük yaparsanız daha iyi gözükür) ...Üzerinde biraz daha çalışmanızı ya da biraz daha sade birşeyler denemenizi öneririm...Yinede şablon olarak hoş bir çalışma...Sunumunu yaparak koyarsanız daha rahat yorumlayabiliriz.

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

DURU_SU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Barcode programı kutusu sandım. Bence o barcodu kutunun ön yüzeyinden çıkarmalısınız. Birde görsel olarak kullandığınız barcode ürünün gerçek barcodunun ta kendisi. Bu çok büyük bir hata olmuş.

Kullandığınız renkler ve arka tarafta bir problem yok gibi görünüyor.

kolay gelsin

HardNRoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, bende sizin uyarılarınızı müşteriye beyan ettim yalnız onun istediği tasarım bu şekle geldi. elden bişey gelmiyor bilirsiniz.
mat selefon ve 400 gram lux triplex kartona baskı yapıldı.
yorumlarınız için tekrar teşekkürler..

HardNRoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Barcode programı kutusu sandım. Bence o barcodu kutunun ön yüzeyinden çıkarmalısınız. Birde görsel olarak kullandığınız barcode ürünün gerçek barcodunun ta kendisi. Bu çok büyük bir hata olmuş.

Kullandığınız renkler ve arka tarafta bir problem yok gibi görünüyor.

kolay gelsin

ben arka fona barcode koyma taraftarıda değildim ya, laf geçiremiyosun işte ..