Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışma yapıp proje olarak kaydettikten sonra kapatıp açınca içindeki bazı resimleri göstermiyor bim penceresinde ise resim yerinde ortadan ikiye ayrılmış çerçeve resmi oluyor resim yerinde bu sorunu nasıl halledebilirim edius 5 kullanıyorum
çalışma yapıp proje olarak kaydettikten sonra kapatıp açınca içindeki bazı resimleri göstermiyor bim penceresinde ise resim yerinde ortadan ikiye ayrılmış çerçeve resmi oluyor resim yerinde bu sorunu nasıl halledebilirim edius 5 kullanıyorum
proje yaptığın dosyaların yerini değiştirme herhangi bir yere yapıştırma yada silme mesela D sürücündeki bir resmi projene attıktan sonra işin bitinde kaydettin ve çıktın ardından D sürücüsündeki resmi sildin yada başka bir sürücüye taşıdın o zaman bu sorunla karşılaşırsın
sagol poyrazhan abi hallettim bide çok oluyorum ama vieoyu VA kanalına atıyorum ses görünmüyor ses kanalı boş bunu nasıl halledebilirim normalde sesi var videonun
sagol poyrazhan abi hallettim bide çok oluyorum ama vieoyu VA kanalına atıyorum ses görünmüyor ses kanalı boş bunu nasıl halledebilirim normalde sesi var videonun