Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

proje hata veriyor

deneri25

🌱Yeni Üye🌱
çalışma yapıp proje olarak kaydettikten sonra kapatıp açınca içindeki bazı resimleri göstermiyor bim penceresinde ise resim yerinde ortadan ikiye ayrılmış çerçeve resmi oluyor resim yerinde bu sorunu nasıl halledebilirim edius 5 kullanıyorum

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma yapıp proje olarak kaydettikten sonra kapatıp açınca içindeki bazı resimleri göstermiyor bim penceresinde ise resim yerinde ortadan ikiye ayrılmış çerçeve resmi oluyor resim yerinde bu sorunu nasıl halledebilirim edius 5 kullanıyorum

proje yaptığın dosyaların yerini değiştirme herhangi bir yere yapıştırma yada silme mesela D sürücündeki bir resmi projene attıktan sonra işin bitinde kaydettin ve çıktın ardından D sürücüsündeki resmi sildin yada başka bir sürücüye taşıdın o zaman bu sorunla karşılaşırsın

kolay gelsin..

deneri25

🌱Yeni Üye🌱
sagol poyrazhan abi hallettim bide çok oluyorum ama vieoyu VA kanalına atıyorum ses görünmüyor ses kanalı boş bunu nasıl halledebilirim normalde sesi var videonun

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
sagol poyrazhan abi hallettim bide çok oluyorum ama vieoyu VA kanalına atıyorum ses görünmüyor ses kanalı boş bunu nasıl halledebilirim normalde sesi var videonun

sanırım va kanalının sesini kapatmışsın o va yazan kanalın olduğu baş kısmında bir hoparlör işareti vardır o kapalı olabilir bir kontrol edermisin

bu arada çok olma onusunda sana katılmıyorum