Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PS Çalışmam 2 :)

_EZEL_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam Arkadaşlar Size 2. Photoshop Çalışmamı sunuyorum :)

Öncesi ;

girl4.jpg

Sonrası ;

girl4copy.jpg

Kendimi Birazcık Geliştirdim :)

Benzer konular

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz daha geliştir bence kendini. Yaptığın çalışma bende pek bi etki uyandırmadı açıkcası.

Dikkatlice inceledim ancak, farkettiğim tek şey saç rengindeki ufak değişiklik oldu. Geçişli renkler kullansan saçta arkaplanda biraz değişiklik yapıp estetik bir hale getirsen çalışmanı daha başarılı olacaktır.

Daha fazla katmanla çalışmanı öneririm. Ve örnek işlere göz atmanı tavsiye ederim.

_EZEL_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz daha geliştir bence kendini. Yaptığın çalışma bende pek bi etki uyandırmadı açıkcası.

Dikkatlice inceledim ancak, farkettiğim tek şey saç rengindeki ufak değişiklik oldu. Geçişli renkler kullansan saçta arkaplanda biraz değişiklik yapıp estetik bir hale getirsen çalışmanı daha başarılı olacaktır.

Daha fazla katmanla çalışmanı öneririm. Ve örnek işlere göz atmanı tavsiye ederim.

Geçişli renkler ? Arka plan değişikliği ? örnek işlere nasıl göz atabilirim ? bunları nasıl yaparım bildigin sağlam dersler varmı ?

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer Google'a Photoshop CS4 eğitim seti yazarsan, sitedeki eğitim setlerinden örnekleri görebilirsin.

Önerdiğim bir set yok, tutoriallara bak. Ama hertürlü eğitim setinden yeni birşeyler öğrenebilirsin.

Şimdiden iyi çalışmalar.

MuratKa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olcak olcak inşallah azda olsa geLişme var:) resimli anlatım olan dersleri incele ve kendin yapmaya calış daha sonra onların üstünde degişiklikler yaparak farklı şeyler cıkarabilirsin tabi sürekli kurcala programı hayal gücünün sınırı yok farklı tasarımlar cıkarabilirsin şimdiden kolay gelsin...

_EZEL_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ama ben CS2 Kullanıyorum :) CS4 mü indirmem lazım ? CS4 dersleri için ?

_EZEL_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sonuncu mesajıma cevap lütfen :)
"Ama ben CS2 Kullanıyorum CS4 mü indirmem lazım ? CS4 dersleri için ?"
"

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ezel, mesleğinde grafiker yazıyor ancak bayağı bi acemisin sanırım. CS4 dersleri CS4 içindir. Forumda legal, deneme versiyonunu bulabilirsin, yada internetten legal olmayanını indirebilirsin. Ama biz bunu tavsiye etmiyoruz çok ayıp. Hele torrent sitelerinden indirilmiş CS4'ü hiç kullanmıyoruz. Çünkü yasak. İyi çalışmalar.

_EZEL_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ezel, mesleğinde grafiker yazıyor ancak bayağı bi acemisin sanırım. CS4 dersleri CS4 içindir. Forumda legal, deneme versiyonunu bulabilirsin, yada internetten legal olmayanını indirebilirsin. Ama biz bunu tavsiye etmiyoruz çok ayıp. Hele torrent sitelerinden indirilmiş CS4'ü hiç kullanmıyoruz. Çünkü yasak. İyi çalışmalar.

Grafiker i ben grafik le ilgileniyorum diye yazdım :) Tamam bakarım siteye :)