Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ps3 de kapalı gözleri açmak acilll

tonguc06

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba.ps3de kapalı gözleri nasıl açabilirim.lütfen konu hakkında bilgisi olna varsa yardım edebilirmi.

tonguc06

🌱Yeni Üye🌱
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar:) demekki yardım alınacaksa buradan alınmayacakmış sağolun varolun

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu açıyorsunuz, birkaç dakika sonra böyle olumsuz bir mesaj yazıyorsunuz. burası bir paylaşım ve yardımlaşma sitesi ama herkes de elim klavye de yardım etmek için yanıp tutuşur şekilde dolanmıyor ortalıkta, cevap alamadıysanız beklemelisiniz..

sorunuzun cevabına gelince, daha detaylı bir şekilde açıklasaydınız örneğin bir görselle, gözlerini açmak istediğiniz resmi ekleseydiniz mesela..
yardım istekli mesajınızdan anladğım kadarıyla cevap vereyi, google dan fotoğrafınıza uygun bir çift açık göz bulacaksınız, daha sonra uygun bir şekilde dekupe edeceksiniz bu gözleri ve ardından kapalı gözlü resme ekleyeceksiniz...
size yardımcı olurmu bilmiyorum vaktim olmadığı için ders şeklinde hazırlayamadım gözlerde biraz şaşı gibi oldu:)

adasdsadasdasddasdasdsa.jpg

tonguc06

🌱Yeni Üye🌱
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar:) demekki yardım alınacaksa buradan alınmayacakmış sağolun varolun
:)) alah razı olsun onu yapmayı bende biliyorum sağolasın...1 resimde gözler kapalı diğer resimde gözler açık bunu nasıl yapabilirim diye sormuştum sağolsun sanalkurs.com daki arkadaşlar hemen ayrdımcı oldu yinede ilgilendiğin için sağol kardeş..

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
:)) alah razı olsun onu yapmayı bende biliyorum sağolasın...1 resimde gözler kapalı diğer resimde gözler açık bunu nasıl yapabilirim diye sormuştum sağolsun sanalkurs.com daki arkadaşlar hemen ayrdımcı oldu yinede ilgilendiğin için sağol kardeş..

ben hala ne sorduğunu anlamadım açıkçası gif yapmayı mı soruyorsun acaba:)
bidahaki yardım istediğin konuda daha detaylı açıklarsan hem ilgilenen daha çok olur hemde yardımcı olmak isteyen insanlar boşuna zaman kaybı yaşamaz

tonguc06

🌱Yeni Üye🌱
ilgin için teşekkürler ilk sorduğuöda cvbı vermişsin aslında ama google dan göz arıyıp o gözü resmin üzerine koymayacağım.resim ekleyebilsem tam olarak anlatabilcem de ekleyemiyorum.resimler masa üstünde nerden nasıl eklicem söylermisin..belki ozaman yardımcı olursun daha net

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
o resimleri at bari de daha kolay yardmcı olsun arkadaşlar,