Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

..::quark 7 de çağırılan resim sorunu::..

otoritec

🌱Yeni Üye🌱
lütfen çok acil...

sorunum şu, quark 7 de new project e resim çağırıyorum ancak gelen resimler pixelli oluyor hani önizleme olduğundandır diyorum pdf yapıyorum yine pixelli... usage dan baktığımda resim kopyala yapıştır yapmamama rağmen static object--bmp olarak görünüyor... lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum...

msn: otoritec@**********

cemilonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilisimtasarim.com
lütfen çok acil...

sorunum şu, quark 7 de new project e resim çağırıyorum ancak gelen resimler pixelli oluyor hani önizleme olduğundandır diyorum pdf yapıyorum yine pixelli... usage dan baktığımda resim kopyala yapıştır yapmamama rağmen static object--bmp olarak görünüyor... lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum...

msn: otoritec@**********

Dosyanının (resmin) formatı nedir? Büyük ihtimalle dosyanın uzantısı bmp'dir diğer türlü verdiğiniz açıklamalara göre bir fikir yürütülemez.

otoritec

🌱Yeni Üye🌱
image ların formatı tiff ayrıca eps olarak da deniyorum yine aynı... sorun tahminimce programın ayarlarından kaynaklanıyor lütfen yardımcı olun teşekkürler

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
fotograflari quarkxpress e attigin zaman Tiff formatinda olmasi lazim cunku en iyi verim Tiff ten aliniyor... Ayrica fotografin boyutunun yeterince buyuk oldugundan emin ol, mesela photoshop ta fotografin boyutunu 300 DPI dan asagi yapma.. bence sorun buyuk ihtimalle fotografin tiff olmamasinda ve boyutunun kucuk olmasindan...

otoritec

🌱Yeni Üye🌱
profesyonelim, 304 dpi ve tiff veya eps de de aynı sorunu yaşıoyorum. quarkın ayarlarından ollduğunu düşünüyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler ilginize.

tekimci

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım quarqta bütün resimleri teker teker çağırman lazım dosyanı collect et Missing yazan dosyaların bozuk çıkacaktır.Bu Dosyalarını tekrar çağır sorunun hallolur.

avec

🌱Yeni Üye🌱
otoritec merhaba,
aynı sorunu bugün bende yaşadım, sen sorunu nasıl çözdün?
mesajında yazdığın gibi bu sorun benim için de ACİLL oldu..
mesajını bekliyorum teşekkürler..

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
pdf sıkıştırma ayarlarını kontrol ettin mi... export as pdf dediğin zaman atta option ayarlarına gir sol tarafta compression var ordaki ayarları

https://img851.imageshack.us/i/unled1sz.jpg/

getir sorun olmaz zannedersen

Son düzenleme: