Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Quark Baskı sorunu

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar mutlaka forumda vardır ama zamanım cok kısıtlı oldugu için acil 2 soru sormam gerekiyor.

1.si Quarkxpress 7 de tiff i hicbir sekilde cagıramıyorum ne yapmam gerekiyor,
2.si baskıya gönderirken freehand de ki mantık gibi bir dosyanın içinde tüm içerigin olması gerekiyormu? Resimler fontlar vs.

Normalde freehand de calısıyorum ama daha onceki arkadasın quark ta hazırladıgı bir dergide son degisiklikler yapılıp baskıya gonderilecek, degisecek yazı ve resimler var. Baskıya yollarken yapmam gereken extra bırsey varsa yardımcı olmanızı rıca edıyorum.

şimdiden tesekkurler.

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaslar mutlaka forumda vardır ama zamanım cok kısıtlı oldugu için acil 2 soru sormam gerekiyor.

1.si Quarkxpress 7 de tiff i hicbir sekilde cagıramıyorum ne yapmam gerekiyor,
2.si baskıya gönderirken freehand de ki mantık gibi bir dosyanın içinde tüm içerigin olması gerekiyormu? Resimler fontlar vs.

Normalde freehand de calısıyorum ama daha onceki arkadasın quark ta hazırladıgı bir dergide son degisiklikler yapılıp baskıya gonderilecek, degisecek yazı ve resimler var. Baskıya yollarken yapmam gereken extra bırsey varsa yardımcı olmanızı rıca edıyorum.

şimdiden tesekkurler.

1. sorunuzun cevabı : önce bir alan açmanız ve resmi o alana çağırmanız lazım... bunun için bir dikdörtgen çizin ve araç paletinizden yazı aracını seçip imlecinizle çizdiğiniz dikdörtgenin içine tıklayın... daha sonra ctrl + E ile resminizi import edin...

2. sorunuzun cevabı : klasör içinde tıpkı freehand'de yaptığınız gibi bütün dökümanları olmak zorunda... fontundan resmine kadar herşeyi ile...

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok tesekkur ederim cok sagolun yardımınız için..