Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

quarkta sorunumu cozemedim

suskunnefer

🌱Yeni Üye🌱
quark ta master a dan <#> verdim sayfa numarasi icin ancak sayfa numarasi gozukmuyor bi sey mi unuttum...surum 4,1 ikinci sorunum ise 6,0 da sayfalarimi pdf yapacagim ancak print ayarlarim yok ve baska ayar gerekirmi neler yapmam gerekir ve bagli bir printerim yok ancak olesine bi tane tanitim...sorun olurmu...
simdiden saygilarimi sunuyorum yardimci olan arkadaslara...

Benzer konular

ilknur_12

🌱Yeni Üye🌱
merhaba...
oncelikle sayfa numarasý vermiþseniz ve gözükmüyorsa su karatterle ilgili olabilir bir de puntosunu kuçultup yazdýðýnýz alanýn etrafýnýda biraz açarsanýz sorununuz çözülür. pdf yaparken her hangi bir yazýcý tanýtabilirsiniz onemli olan pdf yaptýðýnýz dokümanýn ayarlarýný doðru bir þekilde vermenez isinizi kolaylaþtýracaktýr.

Red-Blooded

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
Sayfa numarası için Master A ya gel... Metin kutusu aç... İmleç yanıp sönerken ctrl+3 e bas... Sonra birinci sayfaya gel... Sayfa numarası gözükecektir... Birde böyle dene

suskunnefer

🌱Yeni Üye🌱
sagol dostum ama onu yaptigimi zaten mesajimda belirmisim ona ragmen olmamis....hala olmuyor ..

suskunnefer

🌱Yeni Üye🌱
yok tavsiyene uydum ariel palatino vs vs kult fontlarla bile olmuyor 6 punto yaptim ama yok....pdf de ise zaten sordugum sey o ayarlari nasil yapmaliyim quark 6 da pdf icin print setuptan yani??

reddes

🌱Yeni Üye🌱
syf no vermenin bi anlamı yok montajda hepsi uçuyor çünkü :))

SEKSU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben soruyu bi anlasam.. 15 senedir Quark cıyım.. böyle terimler ilkkez duyuyorum!

suskunnefer

🌱Yeni Üye🌱
Quark cıyım

bu ne yav baklavaciyim gibi bisey seksu kardas 15 sene ugrasmissin grafiker olamayip Quark cı olmussan vay haline...
sildim 6.5 yukledim simri pdf yapabiliyorum teeenksss