Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

QuarkXpress kesilme sorunu

betus1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adanzyekadin.com
Quarkxpresste çalısırken bi anda dökümanım kesiliyor. Buna bir anlam veremiyorum. Napacağımı şaşırdım yaptığım işler bozulup duruyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Not: Kullandığım versiyon 8.02 dir.

Benzer konular

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardesim sistemin ne mac os xp veya vistamı ona göre cevap verebilirim

iyi calismalar

SOz_K

🌱Yeni Üye🌱
Resimleri ve metni ağ bağlantıları uzerinden alıyorsanız ağ bağlantılarından kaynaklanan bir problem olabilir...

canndostt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimleri ve metni ağ bağlantıları uzerinden alıyorsanız ağ bağlantılarından kaynaklanan bir problem olabilir...

Arkadaşa katılıyorum... Kullandığınız objeleri kendi bilgisayarınıza alarak çalışmayı denemelisiniz... Biliyorsunuz ki, Quark objeleri sayfa bünyesinde taşımaz, aynı bir web sitesi gibi objeyi kaynağından görür. Bu nedenle ağda yapılan çalışmalarda bu sorun sık görülebilir. Sorun ağda değilse, mutlaka programı kaldırıp yeniden kurmayı denemelisiniz. Başarılı çalışmalar...

betus1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adanzyekadin.com
hayır ağdan değil. Sanırım sorunu buldum ama çözümü zorluyor. Ben yenisini bulamadığım için Times™ Phonetic IPA fontu lazım. bunun true typeni buldum fakat bazı karakterlerde sorun cıkardo. Eger birde bulabilirsem OFT de denemek istiyorum. eger bulabilirseniz memnun olurum. Ücretlide olabilir.

İyi forumlar...

zaydin81

🌱Yeni Üye🌱
bende de aynı sorun oluyor. dizdiğim sayfalar 19 hatası verip tamamen bozuluyor. sanırım fonnttan ama çözemedim. xp kullanıyorm. çözümü bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum acilennn. teşekkürler

betus1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adanzyekadin.com
Benim sorun hala çözülmedi bıraktım quark8i yeni makinayı eski makinama gectim 6 da canavar gibi calışıyorum:)

bende hiç hata vermiyor pat diye kesiyo belli bir yede sorun oluşuyor ama çözemedim:(

korkuu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusura bakma yukarda yazmıstın görmedim güncelleme ve quarktan kaynaklanıyor olabilir
8 kullanıyoruz ama sorun yok bizim tiger 10.5

korkuu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimde yapıyor pdf çevirirken kopuyor ama 8 de karsılasmadım