Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ray X8

Grafi-ray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
X8 Araç ver. 1.0

Ray_X8_ver__1_0_by_Grafi_Ray.png

Ray X8 Araç ver. 2.0

Bu seferki versiyonda biraz prüzler olsada bitirdim böyle..Fikriniz varsa alıyım ver.3 için?
3Dmax+Vray+Photoshop
Ray_X8_ver__2_0_by_Grafi_Ray.png

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık.. çok hoş duruyolar..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
bu protetifin benzerini dün bi kanalda görmüştüm, geleceğin tek tekerlekli ilk insanlı aracı olucak, bu işi hayal gücünlenmi çıkardın bilinmez ama şuanda japonyada bu aracın üzerinde çalışılıyor, tek tekerlekle dengede durabilen sağ ve sol zemin alıcılarınla dengede durabilecek, şuanda buna benzer adı (Şey ve Cincır) olan bir araç daha var, yaptığın çalışma bu aracın gelişmişi, çok başarılı olmuş, yerinde olsam japonyadaki bu şirkete bu çalışmanı yollayarak bi taş atardım, haber çıkmasada, beğenilmesede ismin tasarımcılar listesinde yer alıcaktır, japonlar duyarlı insanlar şansını dene, biliyorsun, aynı dediğim olay türk tasarımcının başına gelmişdi, 8 ay sonra hollandanın en iyi otomotiv devinden haber gelerek aylık 28 bin dolara işe başladı, yaptığı iş, araba modellemek , başarılar

Grafi-ray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler gökhan abi tamamen benim hayal gücüm japonyadaki firmanın ismini nasıl bulacam bilgi verirsen sevinirim.Benim özel mesaj atma yetkim yokmuş.