Neler yeni

RDD için tasarladığım basit logo..

orkun17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emreorkun.net.tc
Lütfen görüşlerinizi önerilerinizi söyleyin...
1 haftaya teslim etmeliyim...
ilk logo deneyimim :S
umarım beyenirsiniz...

denemelogo4.jpg

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
logo nerde ben 36 puntolu arıal yazısından başka bişi göremedım :S

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
logo demeye 1000 şahit lazım be bu dernekte bu logoyu gorsem yolumu çeviririm :Dşimdi dogruya dogru soleyelIm

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk logo deneyiminiz olmasına rağmen bence gayet iyi. o kadarda kötü değil ... başarılar diliyorum...

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk Logo Deneyimin Olduğun İçin Ağır Eleştiride Bulunamayacağım Ama Güzel Bir Tabela Çalışması Olur Bundan..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlara bakıyorumda içler acısı. Biri grafiker diğeri aday. Bilgi katabilecek tarzdan ziyade alakasız basit tavırlar. Cidden yazık.

Çalışmanıza gelince çok büyük boyutlarda çalışmışsınız. Ayrıca bu dernek dayanışma derneği ise tamamının siyah renkte olması negatiflilik duygusu yaratıyor.
Renk ve font alternatifleri düşünebilirsiniz.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu nası logo anlamadım bence iyi bir logo araştırmasına ihtiyacınız var

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo esasında kelimeleri çok küçük bir sembolle anlatmaktır. bu bir kaç hafrte olebilir.. şekilde olabilir.. tasarıma bağlı ama sizde buna pek göremedim...ama hevesinizi kırmak istemiyorum... çok çalışırsanız birşeyler çıkarırsınız inşallah.. . başarılar diliyorum...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle; sadece ego tatmin etmek için iyi olmayan bir çalışmaya iyi denilmez; ama kalkıpta yıkıcı yorum da yapılmaz.Yapılması gereken, iyiye yönlendirmek, yapılması gereken şeyleri göstermektir.

İlk çalışmanıza göre fikir fena değil, fakat biraz logo mantıgı üzerinde çalışma yapmalısınız ve araştırmalısınız.Biraz daha amacına uygun ve farklı renkler deneyerek çalışın.

Emeğinize sağlık...iyi çalışmalar.

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İkinci logo biraz daha iyi olmuş ancak üstteki insan figürü çok büyük duruyo. Ayrıca o insanın logoda tek başına olması da dayanışmadan uzak bi görünüm sergiliyo. El ele tutuşan insanlar sanırım olayı daha iyi anlatacaktır. Ayrıca renk konusunda da farklı alternatifler denemeni tavsiye ederim. Farklı yazı tipleri de deneyebilirsin.

Bu arada;
Yorumlara bakıyorumda içler acısı. Biri grafiker diğeri aday. Bilgi katabilecek tarzdan ziyade alakasız basit tavırlar. Cidden yazık.

Öncelikle; sadece ego tatmin etmek için iyi olmayan bir çalışmaya iyi denilmez; ama kalkıpta yıkıcı yorum da yapılmaz.Yapılması gereken, iyiye yönlendirmek, yapılması gereken şeyleri göstermektir.

irm.art ve blueden'e teşekkür ediyorum. Tüm amatörler adına. :smile:

GezginAJANS

🌱Yeni Üye🌱
BENCE ikinci tasarımda logonu ya sağ yada sol yana koy, kanımca sağ tarafta yazıların hizasında daha iyi durur gibi. Logo harflerindeki ton aynı olursa daha iyi görünür, daha canlı bir renkte deneyebilirsin ama diğerine göre ilk logo çalışman olarak çok daha güzel.

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler ve anlamları konusunda biraz araştırma yapmalısın

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
asmaskw.jpg

Arkadaşım böyle bişey denesen

hk0005121

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım emegın ıcın oncelıkle saygı duyuorum ama lutfen once logonun ne oldugunu anlamını ve logoyu hangi firma ve firmamın amacını yansıtan bir çalışma yapmalısın diyorum... logon yada çalışman cok negatif bir duygu sergilemiş...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Dostum, yeni başlamışsın bu işe bizim de sana tecrübelerimizle ışık tutmamız gerekir.

İlk olarak forumlardaki, portfolyolardaki ,çeşitli kurumsal firmaların logolarını bi incele.
Nelere dikkat etmişler ve ne anlatmak istemişler onları incele.Kendine zengin bir font ve görsel arşivi oluştur.Çalışmalarını yaparken sana büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Bence en önemliside logonun az da yeteneğin olsa kağıt kalemle bir taslağını çiz.Sonra farklı kombinasyonlarla bilgisayar ortamında çalışmaya başla.Bir yol katettikten sonra bu logana bak ve "Allahım bu ne!! bunu ben mi hazırladım" diyeceksin.Çünkü artık bir birikimin ve güzel çalışmalrın var..Başarılar dilerim...

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnsanı ortadaki D nin üzerine koyarsan daha ii olabir diyorum farklı renkler ve fontlar dene istersen emeğine sağlık kolay gelsin.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
sen bence logoları bi gözden geçir yaratıcılığını daha çok göster ;)