Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renklerin delinmemesi

demouser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar ben corelden matbaa baskısı için aydınger çıktısı alıyoruz fakat üst üste gelen iki renkleri ayırırken delinmemesini istiyorum örnek olarak mesela lacivert üzerine yazılı olan sarı bir yazımız var lacivert zeminde sarı olan yazının zeminde delinmesini istiyorum ama sarı zemin üzerine yazılmış olan kırmızı yazının sarı zemin üzerinde delinmesini istemiyorum bunun corelde nasıl yapıldığı hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim

demouser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar ben corelden matbaa baskısı için aydınger çıktısı alıyoruz fakat üst üste gelen iki renkleri ayırırken delinmemesini istiyorum örnek olarak mesela lacivert üzerine yazılı olan sarı bir yazımız var lacivert zeminde sarı olan yazının zeminde delinmesini istiyorum ama sarı zemin üzerine yazılmış olan kırmızı yazının sarı zemin üzerinde delinmesini istemiyorum bunun corelde nasıl yapıldığı hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
altı boşalmamasının istediğin nesneler için kontur ve fill dolgu için sağ tuş ower pritn seçeneğini kullan. baskı ön izlemede durumu kontrol et.

demouser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
malesef dediğinizi yaptığım halde olmadı ben corel x5 kullanıyorum yine aynı

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
images

resimdeki yuvarlar bölgeseki tonlamayı nasıl yaparım
yardımcı olursanız sevinirim

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne demek istediginizi tam olarak anlasam belki yardimci olabilirim biraz daha acik anlatasaniz.

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
turuncu ve yeşildeki açıklık ton farkı nasıl yapılır onu soruyom

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayni fontu kullan yaziyi dublycate yap ost oste getir altindaki yazinin etrafini kalinlastir oburunu istedigin rengi verip onun ostune koy belki faydasi olur.