Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resmi ikonla kaplamak

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar.diyelimki dik sayfa boyunda dıklemesine incecik bir kolon çizdim.bu kolonun butun sayfada yanyana gözükmesini istiyorum.manuel olarak kopyala yapıştır yapmadan daha otomatik ve hızlı şekilde bu kolonu sayfaya nasıl döşerim? aralıklarını hesaplama şansım varmı ?

Benzer konular

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sI2Rp.jpg

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunun gibi ama otomatik ve araları ölçümlü olsun istiyorum.

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardonn.. kimse varmı ?

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Coreldraw biliyorsan, Blend ile yapabilirsin.

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim.malesef photoshop kullanıyorum.soruyu tekrarlıyım fırsat bulmuşken :)
bir sayfayı yıldızlarla doldurmak istesek yada balon doldurmak istesek vb.nasıl yapıcaz sürekli kopyala yapıştır yapmadan ?

nuriQocca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshop' ta olduğunu sanmıyorum ama yanlışta yönlendirmeyeyim şu naa kadar görmedim bilgilendirecek birisi varsa bilgilenelim.. Bu tarz tirelemeler genellikle corel-ıllustrator gibi programlar ile yapıldığından ps' a pek gerek duyulmaz olmamasda pek anormal değil diye düşünüyorum.. Tabi bunun dışında yapılma imkanı varsa bir açıklma yapan olacaktır..

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o şekli (yıldız ya da balon) pattern yapmak gerekir. Ama bu sefer de belli bir düzen içinde kopyalanır. Pattern yapmayı dene umarım istediğin şey gerçekleşir.

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
veya her dafasında layerleri birleştirerek çoğaltabilirsiniz.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
bak dostum sana söliyim photoshopta onu yapmanın bir yolu var yalnız gradient ile yapman gerekiyor örnek olarak arka plan siyah ön plan rengin ise kırmızı sayfayı gradient tool kullanarak reklendir. filter/distort/wave buraya gir burdan type kısmından squareyi seç wavelength değerlerini de yakın tut istediğin sonucu elde ediceksin daha sonra da seritlere istedğn rengi verirsin.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim.malesef photoshop kullanıyorum.soruyu tekrarlıyım fırsat bulmuşken :)
bir sayfayı yıldızlarla doldurmak istesek yada balon doldurmak istesek vb.nasıl yapıcaz sürekli kopyala yapıştır yapmadan ?

simdi bu sorunun cevabı da söyle eğer asimetrik bir sekilde doldurmak istersen brushla yaparsın yok ben simetrik bir sekilde dizilim yapmak istiyorum diyorsan illustratorda ayarlayıp photoshopa kopyalarsın kopyala yapıştır devri kapandı artık herseyin bir kolayı var :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Ps da çok kolay yapması . Nasıl mı? Önce bir çizgi çek , sonra ctrl+alt basılı tutarak ok tuşuna bas biraz.1-2 saniyede yüzlerce çizgin olacak. sonra en uçta olacak çizgiyi diğer çizgilerden uzaklaştır ve bütün katmanları seç, sonra yaslama seçeneklerinden ayarla. hatasız ve eşit aralıklar elde etmiş oldun.

örnek bunu ps de 1 dk da yaptım.

rstthtrh_by_hugara-d4vehht.jpg

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar işimi görmedi ama olsun başka bilgiler edindim.soruma gelince bunun photoshopta olmaması gibi bir alternatif yok malesef yapıldığını biliyorum ama hatırlayamıyorum pattern olarak yapıldığı doğru ama bahsettiğim tam olarak o değil neyse.vakit bulduğumda nasıl yapıldığını bulup anlatırım. sevgiler..

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu sorunla daha sık karşılaşmaya başladım.örneği değiştirerek soruyu güncelliyorum.
photoshop kurcalamalarım sonuç vermedi ancak bu özelliğin olduğundan eminim.yeni örnek sorusu su şekilde ,web arayüzü için fon resmi olarak çizgili defter kağıdı yapıcam photoshopla .çizgiler düzenli aralıkarla olmalı ve tek tek kopyala yapıştır yapmadan yapmam lazım :) bu arada çeşitli site linkleri vermeyin burda hazır defter yaprağı var diye çünkü örnek soru o kağıda ihtiyacım yok şimdilik
:)