Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Roc broşür

mehtap22

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.photoshopdersi.net
Öncelikle foruma yeni üye olduğumu belirtmek isterim.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.Tüm forum çalışanlarına ve üyelerine merhabalar.
Birde yeni yaptığım Roc için broşürü paylaşmak istedim.Yorumlarsanız sevinirim.

rockt6.jpg

Benzer konular

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle hoş geldiniz. Çalışmaya gelince ürün dekubesinde sorunlar mevcut. Köşelerindeki girinti çıkıntılar gözüme çok battı. ( Sol taraftaki ürünler için söylüyorum. ) Ayrıca Roc amblemi olmamış. Font u orjinali ile ap ayrı duruyor. Araştırma yaparsanız orjinel amblemi bulmanız mümkün. Benim gördüğüm eksikler bunlardı. Emeğinize sağlık. Kolay gelsin...

mehtap22

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.photoshopdersi.net
Çok teşekkürler eleştirileriniz için.Haklısınız amblem üzerinde fazla irdelemedim.Fakat ürün köşelerinde bahsettiğiniz kırıklar bendeki orjinalde burada göründüğü gibi değil.Neden bu kadar bozuk çıktı anlamadım.Tekrar mersi.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
üzerinde çalışılması lazım bide neden gri rengi tercih ettn mesela sade bir mavi olabilirdi arkadaşında dediği gibi logoda sorn var ve illada bir bayan görseli koymak zornda deilsn bence daha farklı şeylerde yapabilirsn.

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
urunlerın tekrar cekılmesı lazım bence gereksız derecede renklerı acılmıs ve daha ıyı bı font kullanılabılır tasarımda ve orantısızlıklar mevcut yazıları bırbırıne bıraz daha orantılı yaparsan ne ustte cok bosluk kalır nede altta bos luk az olur bunlara bakmalısın bence tekrar...

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende renge takıldım neden koyu renk seçtin

DERYASEZER

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam öncelikle ellerine sağlık, bence fontları değiştirmelisin ve bende griye takıldım.

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunu dışarda duvara yapıştırsan 2 gün sonra Güneş ışınları o kızın opacity değerini düşürür veya modunu değiştirir o kızı ordan siler. :p

Şaka bir yana Font,renk ve mizampajı geçtim onlardan hiç bahsetmiyeyim bile.

Ürün temizlik cilt ürünü onun için gri bir kere olmaz.

Zemini beyaz bırak temizliği vurgulasın, Hedef kitleye hijyeni uyandırsın.

Son olarak madem cilt kremi o kız arkaya niye saklanmış anlamadım tam tersine yüksek çözünürlüklü teni güzel olan bir bayan figürü koy bak bakim nasıl olcak.

Not: Tasarımda en önemli şey renk hiyerarşisidir. Bilgi ve eğitiminiz yoksa tamamlamanızı tavsiye ederim. Varsada tekrardan gözden geçirseniz iyi olur. Bu sitede dikkat ettim en çok renk bilgisi problemi yaşanıyor.

Son düzenleme:

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Hoş geldiniz diyerek başlayalım.Bence çalışma bakım ürünlerine yönelik bir çalışmaysa canlı,doygun görsel ve renk seçimi olmalı.Örneğin cilt bakım ürünlerinin reklamlarını gözlerinizin önüne getirebilirsiniz.Üründen çok kullanan kadın ön planda olur ya da öyleymiş gibi gösterilir.Kolay gelsin.

mermaid

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinodream.com
Renk konusunda biraz daha düşün bencede. Hatta tasarımı yorumlara göre baştan bidaha dene. Eminim fark çok büyük olacak. Ellerine sağlık, kolay gelsin