Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

roland cx 24 kesim makinesi usb ile tanıtamadım

By aLTINTaŞ

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar herkese mrb bana yardımcı olabilirseniz sevinirim roland cx 24 marka kesicimi onceleri serial kablosuyla sorunsuz kullanıyordum ama simdi yeni kablo taktım usb girişli yazıcı yuklendi diyor ama makine kesim yapmıyor nedeni nedir ben bulamadım driverınımı yuklemek gerekiyo

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Roland cx 24 modelinde usb girişi yok.laptoptan yada masaüstünden usb den kesim yapmak istersen usb to com yada usb to parelel çevirici kullanman lazım.Driverle alakası yok önceleri kullandığın driverden yine kullanabilirsin.

By aLTINTaŞ

🌱Yeni Üye🌱
zaten paralel printer cable kablosu var onunla bagladım bi ucu usb girişi ama kesim yaptıramıyorum daha önce kendi kablosu ile kesim yapıyordu kabloyu değiştirince kesime başlamıyor hata veriyor flexi programından com baglantı noktalırını denetledim bişey bulamadım driveri filan varmıdır die çözüm arıyorum

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
By aLTINTaŞ ile görüştüm... Gerekli yardım ve bilgiler kendisine sunulmuştur..

20.07.2009 tarihinde kendisine gerekli kablo ve ara aparatlar uygun ücret karşılığında gönderilecektir..

(Kullandığı bilgisayar Dizüstüdür.)

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tahmin etmiştim .Başka türlü olamaz,onunda işi hal olduya sonuç ne oldu yazmaz artık.