Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rolang Egx-600 Mini Cnc Router Fiyat 11,500 tl - Türkiye Geneli

akk333

🌱Yeni Üye🌱
Rolang Egx-600 Mini Cnc Router Fiyat 11,500 tl

Marka / Model: Rolang Egx-600 Mini Cnc Router

Fiyat: 11,500

Teslimat: Kargo Hariç

Fotoğraflar:

Ürün ile ilgili açıklama: State-of-the-Sanat Gravür Teknolojisi
Roland Yüksek Hızlı Gravür (SEÇ) servo motorlar için onun şaşırtıcı hızı ve kalitesi borçludur ve (TDP) İşleme İleri besleyin. Servo motorlar bol pürüzsüz, hızlı gravür tork üretir; TDP teknoloji daha doğru ve enerji verimliliği için takım yolu öngörmek "ileriyi" ise.

EGX-400 ve 600 CNC oyma makineleri hızlı ve kolay malzeme çok çeşitli kazımayı veya yazıcı yapmak. Mili hızı gravür ahşap, üretan köpük, plastik, akrilik ve örneğin, pirinç, alüminyum gibi hafif metaller de dahil olmak üzere geniş bir malzeme çeşitli için 8000 ve 30000 rpm arasında çeşitlendirilebilir.

Bizim Hediye Yazılım Bilgisayarlı Gravür Kolaylaştırır
3D Basık 3D kabartmalar üretmek için izin verir. Modela Player CAM yazılımı popüler 3D CAD programları ile oluşturulan DXF ve STL dosyaları okur. Sanal MODELA4 üretim başlamadan önce bilgisayarınızın ekranında önizleme için bitmiş şekiller simülasyon sağlar. Windows ® sürücüsü de dahildir.

Dr Basık TrueType yazı tiplerini kullanır ve ürün seri numaraları ve isim etiketi hızlı gravür için Excel ve CSV veritabanı dosyaları aktarmak için bir otomatik düzen fonksiyonu içerir. Yazılım hızlı ve kolay bütün bir kapı numaralandırma proje için kurumsal isim etiketi üretmek için önceden tanımlanmış metin kutularına veri ve bilgi yerleri sütunları ithal. Dr Basık Windows ® 95/98/Me/NT4.0/2000/XP ile uyumludur.

Çıkarılabilir MMC hafıza kartı programlanmış dosyaları saklamak ve sonra bilgisayarınızı meşgul etmeden gravür tekrar işler için EGX doğrudan eklenebilir. Ayrı bir öğretim özelliği de bir bilgisayar kullanmadan, makine için kontrol panelindeki doğrudan işletim komutları göndermenizi sağlar. Komutlar dahili bellekte veya çıkarılabilir MMC hafıza kartı üzerinde kaydedilebilir.

Üretim Hattı Gravür
Roland'ın dizisi G / Ç denetleyicisi ile birlikte birden fazla EGX PRO makineleri bağlayarak yüksek vitese üretim Kick. Bu üretim hattı gravür kolaylaştırır.

E-posta: eminreklam1@gmail.com

Telefon: 0543 398 39 43 - 0535 431 54 33