Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şablon tasarımı

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bir şablon tasarladım sizce nasıl olmuş yorumlar lütfen

IqlCv.jpg

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Yeni başlıyorsun sanıyorum. Öncelikle güzel başlamışsın diyerek devam etmek isterim. :) Yapmış olduğun tasarım 2000'li yıllarda yapılan son derece güzel tasarımlara benziyor. Bu söylediklerim şevkini kırmasın sakın. Bu işler yaptıkça gelişir. :) Ben ilk web sitemi word'de yapmıştım. Sadece linkler vardı bir iki resim de sağda solda. =) Yani seninki gayet güzel.

Yapman gerekeni söyleyeyim, ücretli tasarımlar satan sitelere girerek incele. Onlara bakarak birşeyler yapmaya çalış. Onları taklit etmeyi başarabildikten sonra, kendi hayal gücünü de kullanarak daha güzel çalışmalar yapmaya başlarsın. Unutma, ilham almak için başarılı çalışmaları görmezden gelemezsin. :) İyi çalışmalar dilerim.

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
değişik tasarımlar denemekten korkmayın. günümüz web sitelerinde görselliğin, daha doğru bir deyişle "göz alıcılığın" ön planda olduğunu unutmayın. elbette görselliği de abartmadan, sitenin metinleri ve diğer işlevleriyle optimize ederek kullanın.

ayrıca, istatistiklere göre bir paragraftan daha uzun metinleri kullanıcıların %75-80'ninin okumadığını da unutmayın.

görsellerde yer alan font seçimlerinizde alternatifleri değerlendirin.

renk uyumu konusunda zevkli görünüyorsunuz. bence biraz daha inceleme ile çok başarılı işler çıkarabilirsiniz.