Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

saçları background dan ayırma..yardım

hknpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
forumda bu turden birçok paylaşım var hepsine tesekkur ederim fakat ögrendiklerimi bu resimde yapamıyorum.
renkle,r tonlar birbirine çok yakın.
bunu nasıl çözebilirim.... resim olarak bu seçildi çünkü.. varmıdır bir yolu..
lütfen yardım edin...

istockphoto_8745013-bride-of-frankenstein.jpg

Benzer konular

RAWEN

🌱Yeni Üye🌱
aynen bendede aynı sorun var ama hiç de yardım olacak yok gibi

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
CTRL + L (Level) den renkleri biraz koyulaştırırsın. Pen tool ile dekupe yaparsın. Sonra ya geçmişten leveli siler, yada openle bir sayfa açıp path alanını yeni sayfaya taşırsınız. Alanı seçili hale getirir, ctrl+C ctrl+V yapar ve ilk açtığınız alanı silersiniz.

efsun66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
malesef bu saç dekupe olayını bende yapamıyorum lütfen yardım edin

Bayfresh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben ders yazicam bu konu hakkinda.

Umarim bu size yardimci olur

efsanem

🌱Yeni Üye🌱
biraz koyulaştır resmi.sonra silginin ikincisine getir.üstteki ayarları Limits:Discontiquous Tolerance 20% Sampling:Once olarak ayarla.SONRA resme sağ tıklayıp 2. ile 3. şıkları %3 yap.ayarlarını yaptıktan sonra fondan ayıracağın rengi altla seçip sürükle yavaş yavaş...

GLADORA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya extract ya da azmine ve titremeyen eline guvenıyorsan pen tool:)))kolay gelsın...

GLADORA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıca internette sac dekupe etmek ıcın ozel plug-ın ler de bulunur...azim sebat..

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
sabır isteyen bir iş pluginle olmaz doğallık bozulur kendi çabanızla biraz uğraşı verin az kesmedim ben :D

_SpartacuS_

🌱Yeni Üye🌱
biraz koyulaştır resmi.sonra silginin ikincisine getir.üstteki ayarları Limits:Discontiquous Tolerance 20% Sampling:Once olarak ayarla.SONRA resme sağ tıklayıp 2. ile 3. şıkları %3 yap.ayarlarını yaptıktan sonra fondan ayıracağın rengi altla seçip sürükle yavaş yavaş...

sampling çıkmıyo bende nası açarım onu ?

leod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshopun cs5 sürümünde saçları seçmek için çok kullanışlı bir araç var. saçları herhangibir seçim aracıyla(pen tool, lasso tool vb.) seçili hale getirdikten sonra. select-modify-refine edge diyin. karşınıza düzenleme yapabilceğiniz bir ekran çıkacak. ordaki radiusu seçili hale getirdikten sonra saçın üstünde çalışabilirsiniz. çok doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

anamari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yada ''Knockout'' programını netten bulup indirebilirsin.Photoshop'a eklenti olarak çalışan bir programdır özellikle saçları background'dan ayırmak için kullanılır ögrenmesi çok çok kolaydır kolay gelsin

Nikon_Man

🌱Yeni Üye🌱
Background a yakın renkteki saçı ayırmak için önce resmi layer yap sonra layerı çiftle ikinci layerın levellarında orta tonları abart bu sana ufak ton aralıklarını görmeyi sağlar abarmış layerda istediğin toollarla dekopeni yap sonra bu layerı alt layera mask olarak tanıt.