sagopa kajmer "kör cerrah"
_WeSSeLaM_ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Ara 2008 Mesajlar 211 Tepkime puanı 11 31 Ara 2008 #2 bi tanemi yorum yok yaw:S
duledu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 103 Tepkime puanı 0 31 Ara 2008 #3 sagoya söylencek söz yokki her sarkı sözunde anlamı var.Calısmanda guzel
_WeSSeLaM_ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Ara 2008 Mesajlar 211 Tepkime puanı 11 1 Ocak 2009 #4 duledu' Alıntı: sagoya söylencek söz yokki her sarkı sözunde anlamı var.Calısmanda guzel Genişletmek için tıkla ... tşk ederim öyledir o KöR CeRRaH
duledu' Alıntı: sagoya söylencek söz yokki her sarkı sözunde anlamı var.Calısmanda guzel Genişletmek için tıkla ... tşk ederim öyledir o KöR CeRRaH
émmst 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 18 Ara 2008 Mesajlar 3,324 Tepkime puanı 59 Yaş 39 1 Ocak 2009 #5 Çalışma güzelde benim fontlar hoşuma gitmedi..mesela alttaki sagopa kajmer çalışmanın dogasına daha uymus..başarılar arkadaşım..
Çalışma güzelde benim fontlar hoşuma gitmedi..mesela alttaki sagopa kajmer çalışmanın dogasına daha uymus..başarılar arkadaşım..
_WeSSeLaM_ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Ara 2008 Mesajlar 211 Tepkime puanı 11 1 Ocak 2009 #6 émmst' Alıntı: Çalışma güzelde benim fontlar hoşuma gitmedi..mesela alttaki sagopa kajmer çalışmanın dogasına daha uymus..başarılar arkadaşım.. Genişletmek için tıkla ... saol yorumun için sanada başarılaar arkadaşım
émmst' Alıntı: Çalışma güzelde benim fontlar hoşuma gitmedi..mesela alttaki sagopa kajmer çalışmanın dogasına daha uymus..başarılar arkadaşım.. Genişletmek için tıkla ... saol yorumun için sanada başarılaar arkadaşım