Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sakın Bu Sayfayı Açıp Okuma

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Aslında sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken söyledim ama beni dinlemiyorsun bak hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler öğrenebileceğini sanıyorsun fakat havanı alırsın. Çünkü bu yazıda işine yarar bir şey yok..Tekrar tekrar etmeme rağmen hala okuyorsun!

Büyük ihtimalle sorunlu bir insan olmalısın sen, insanların okumaması için bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun Bu işten ne zevk aldığını sorabilir miyim sana? Çok Merak ediyorum,
başka işin yok mu senin?

Okuma bu yazıyı Bak hala okuyor, Allahım ya Vakit varken şunu okumayı bırak işine gücüne bak Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında mısın? Okumasana yav

Yok yok sen adam olmazsın İnsana bi kere laf söylenir Okuma dediysek okuma işte Tabi sallayan kim? Bu yazıda hiçbi şey yok vakit kaybı valla benden söylemesi Yeter yav okuma işte İşine gücüne git Git gez dolaş hayatını yaşa ya Üff sıkıldım ha Ne bekliyorsun hala bu anlamsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun?

İyi hadi kazandın Artık sıkıldım çünkü İşte mesajın:
“Sigara sağlığa zararlıdır”
Umarım başın göğe ermiştir

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir

Yaaaa…Öylemiymiş..hıh..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
haha nerden buldun bunu ya:Dbaşlığı görür görmez okudum valla:D

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında bu konuyu buraya açarken harika bir olay yakalattırdınız. Çoğumuz bunun farkında olmayabiliriz. Reklam çalışmaları ve alanlarının büyük çoğunluğu soru cümleleri ve yasaklarla kendilerini çekerler ve hedef kitlenin çoğuna ulaşırlar. Bilmeyenlere güzel bir örnek verdiniz. Paylaşımınız adına teşekkürler.

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu yazıda hiçbi şey yok demenize rağmen bence sonunda çok güzel bir mesaj var...paylaşım için teşekkürler.

dnzbrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oldumu şimdi canım sigara çekti yak bi tane daha:D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
sakın okuma yazınca hepimizin merak konusu oldu heyecanla okudum :) aslında her yasak şey de böyle dikkatimizi çekmiyormu :) paylaşım için teşekkürler çok güzeldi.

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar yasak olan şeyler galiba tek biz bayanların dikkatini çekiyo galiba çok belli ettik :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Erkek adam yapma denilen şeyi yapmaz :D:D:D:D:p