Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sanal Şehrim Web Tasarım

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar Sanal Şehrim sitesi için yaptığım tasarım bikaç yerde eksiklik var haricinde bitmiştir. Yorumlarınız benim için önemli bi elin nesi var, sizde yorum yaparsanız daha güzel olacaktır.
Birde sağdaki haritanın olduğu kolon soluk olmuş farkındayım:)

sanalsehrim.png

proofweb

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine Sağlık Kardeşim
Tasarım Harika
Eksik bir yönünü görmedim :)
sağdaki soldaki templatelere benzemiyor :)
Güzel Bir Scripte Entegre Edilebilir :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarım hoşuma gitti.Tebrikler.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
proofweb Nihat BAYSAL asit teşekkürler yorumlarınız için footer aslında güzel ama belki başka tasarıma daha güzel dururdu gibi yani uyumsuzluk var farkettim sonradan normalde bir günde bitirince bunlar olmuyor ama 2-3 günlük çalışma olunca kopuyorum arada :)

yeakca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yeakca.com
Tebrik ederim. HArika bir tasarım olmuş. Emeğine sağlık..

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar buda iç sayfalardan şehir sayfası. yorumlarınız için çok sağolun:angel:
sanalsehrimsehirsayfasi.png

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkcası tasarıma yorum yapmayacağım çünkü benim açımdan işde bu çok güzel denebilecek bir çalışma ortada göremiyorum yalnız sana çok derli toplu bir site yapdığın için ve karmaşadan uzak durduğun için tebriklerimi iletiyorum çok başarılı ve sade bir görünüme sahip

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıkcası tasarıma yorum yapmayacağım çünkü benim açımdan işde bu çok güzel denebilecek bir çalışma ortada göremiyorum yalnız sana çok derli toplu bir site yapdığın için ve karmaşadan uzak durduğun için tebriklerimi iletiyorum çok başarılı ve sade bir görünüme sahip

Daha iyileri için uğraşıyorum sizlerinde yardımlarıyla :)

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) isterdim kendime yaptığım birsite olsaydı paylaşırdım belki ama benim değil hakmeselesi :) hem okadarda zor değil yapmak beleş isteyeceğine otur yap arkadaşım

mrtyvzdsgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarını yakından takip ediyorum.. idolümsün :D

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarını yakından takip ediyorum.. idolümsün :D

Teşekkür edrim Murat, inş yakın bir zamanda bloğumdan dersler yayınlamaya başlayabilirim. Bende öğrenebildiğim kadarını sizlere aktarmak istiyorum ama vakit bulamıyorum :)

mrtyvzdsgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür edrim Murat, inş yakın bir zamanda bloğumdan dersler yayınlamaya başlayabilirim. Bende öğrenebildiğim kadarını sizlere aktarmak istiyorum ama vakit bulamıyorum :)
Her türkü kouda yardımcı olabilirim abime :D zaten takılcak sitede yok :D kendi kendime tasarım yapmaktan da sıkıldım :D