Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sanat Yönetmeni ve Görsel Tasarım Sanatçısı - Türkiye Geneli

xyzcoordinates

🌱Yeni Üye🌱
Sanat Yönetmeni ve Görsel Tasarım Sanatçısı

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Kullanacağım materyalleri (program vs.) ben belirlerim, programlar ucuz aletlerdir. Program bilmekle olmuyor her şey. İnternet ağzına kadar sanal kurslarla dolu, herkes program kullanmasını öğrenebilir.

İş deneyimi ve içeriği: Ne kadar saçma böyle bir başlığın bulunması. Ayrıca tasarım benim için iş veya görev değil, zevktir.

Çalışma Şartları: Yarı Zamanlı (Part Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Bekar

Referanslar: Örnek çalışmalarımı niye göstereyim ki ? "Araklansın" diye mi ? :)

İşle ilgili açıklama: Esnek çalışma saatlerime ayak uydurabilecek, paramı tam zamanı ve saatinde ödeyebilecek, kendisini art direktör sanmayan, her şeyi parayla çözemeyeceğini çok iyi bilen ve kendine güvenen işveren adayları emaillerini yazabilirler, değerlendireceğim.

NOT: İnternetten de iş gönderebilirsiniz, projeye inanırsam üzerinde tartışabiliriz.

E-posta: aziscokpara@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.