Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Satın Alıcaz Nasıl Bir CNC Acaba

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkdaşlar,
Firma olarak araştırmalarımızı sonucu,
MoonCAM CNC Makinesi almayı düşünüyoruz....

200x300xmetre
750 w HSD Spilne Motor
Omron Servo Motorlar
NEE Kontrol Kartı
HiwiN Kızaklar
Kramiyer Güdel
45m/Dk
1150 Kg
Köprü Yüksekliği 20 cm
Hava Soğutmalı uc
Uzaktan Kumanda vs.......
CAD-CAM CNC Programı (Türkçe)

Özellikler bunlar arkadaşlar.Ben bu marka makineyi kullanan ve CNC Operatör
arkadaşlardan, makine ve özellikleri hakkında yorumlarını almak isterim...
Not:Makine Reklam Ağırlıklı Çalışacak,Belki sunta ve mdf de kesebilir.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

haruncnr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana mail adresini verirsen sana bir kaç makinenin görsel ve teknik detaylarını gönderebilirim. Satın almak istersen satıcısıyız temin edebilirim. İyi günler

ozcorno

🌱Yeni Üye🌱
makine süper ancak aldıktan sora firma sizinle pek ilgilenmiyo herşeyi kendiniz öğreniyosunuz
teknik destek için çok ağarlar diyebilirim

saygılar

Son düzenleme:

haruncnr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makinelerle ilgili teknik detay ve görselleri gönderdim. İlgilendiğin bir model olursa veya sormak istediğin bir soru veya daha farklı özelliklerde başka model cnc router... yardımcı olurum. Selamlar

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yokmu cevap yaa.nerde bu cnc ci arkadaşlar

Artios Amigos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.esko.com
kesim masası yardım

Selamlar,

Düşünürsen eğer, Dünya'nın en ileri teknolojiye sahip olan "Esko Konsgberg" kesim masasının temsilciliğini yapıyoruz firma olarak.
Özellikle ağır reklam sanayisine göre kesim masası bunlar.

bana özelden ulaşabilirsin
cihat.ayan@feyzi.com

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle konuyu geç okudum özür dilerim
kendi şahsi görüşüme göre yazıyorum makinayı yada markayı kötülemek karalamak gibi bir maksadım yok .. birçok marka cnc kullandım ve bunlar benim acizane tecrübelerime dayanarak yaptığım yorumdur..

öncelikle cnc de hızdan motorun markasından ziyade kızaklar önemli sonuçta kütle olarak ağır ve dikine vurduğunda bayağı bir hasar verebilecek alüminyum , compozite panel vb. gibi malzemelrin köşeleri vurduğunda en küçük ezilmede hasar görebilecekbuda anlatımda küçük bir detay gibi görünsede uygulamada büyük büyük belalar açabiliyor heleki atelye ortamında kalabalık bir işyerinde ortalığa kurulmuşsa elemanların cnc boş olduğu zamanlarda tezgahı çalışma tezgahı olarak kullanmasına engel olamıyorsun ister istemez kızaklar zarar görüyor

benim tavsiyem alman malı olması

ikinci ve önemli bir detaysa aldığın cnc nin motorunun hafızalı olmasına yani gönderdiğin işi pcden yada konsoldan değilde direk motorun hafızasına kaydetmesi aksi takdirde elektrik kesintisinde yada voltajın biranda düşüp biranda yüksek gelmesi durumunda hem makinana hemde o an kesim yaptğın malzemene zarar verebilir

buna çözüm olarak bir güç kaynağı almak o motorun hafızalı alınmasından daha çok maliyet ve eşşek ölüsü gibi nereye koyacağını bilemeyeceğin kocamn bir kutunun varolması

tavsiyem hafızalı bir motorunun olması

5KW bir motor reklam sektörü için hayli hayli yeterli bir motor gücüdür daha yükseği artı ve gereksiz maliyet olacaktır

tezgah boyutuna 200x300 yazmışsın bu ebatta bir malzeme yokki :)) hem düşününki cnc başında kesim yapıyorsunuz 200 cm lik bir köşeden tezgahın ortasına uzanıp kesilen harfe müdehale etmek epey bir uğraş gerektirir ve başında çalışanı yıldırır 150cmx300cm yada ayakları kısa 200cmx400cm tezgah kullanışlı ölçülerdir

toz toplayıcı yani vakum için verilen para gereksizdir profesyonelleştikçe buna gereksinim duymayacaksınız ..

tezgahı taşıyan ayak karkasında kullanılan profillerin 2mm olması gayet yeterlidir daha yükseğini tavsiye ederlerki para kazansınlar sonuçta bizim üzerine koyacağımız en ağır alüminyum 20 kğ yi geçmeyecektir ayaklarındanda yere trifon vida ile sabitlersek 2mm kalınlıkta imal edilmiş profil karkas işinizi görecektir..

saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim

mutluoglu44

🌱Yeni Üye🌱
istenilen ebat ve ölçülerde tamamen servo kontrollü makinalar yaparız parçalar alman ve italyan o5322815796

mutluoglu44

🌱Yeni Üye🌱
REKLAMCILAR İÇİN TAM OTOMATİK 1500X3000MM Çalışma ebatlarında servo motor kontrollü cnc router 20000 dolar O5322815796