Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sayfa 2mm boşlukla başlıyor.yardım edin lütfen

by_arda2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
derdimi anlatmak için en iyisi resim yükleyeyim daha iyi anlarsınız...bütün int. sayfaları sayfa tam baslıyor ama benimki 2 mm boslukla baslıyor.bu arada dw ile yaptım,frontpage ile de denedim olmadı.lütfen yardım edin.çünkü bunu asp.net bilen HOCAmda yapamadı:smile:
dreamwear deki önizlemesi

ie deki önizlemesi
URL=https://img694.imageshack.us/i/balksz1kopyav.jpg/]
balksz1kopyav.jpg
[/URL]

Benzer konular

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
1- Dream weaver da page properties ( sayfa özelliklerinde )' de ;
* top margin * Left margin *Right margin alanları var.
sayısal bir değer girilmişse ön izlemesinde o boşluklar cıkabilir.
2- İkinci olasılık ise iki tag arasında vermiş olduğun resmin orjinalinde beyaz alan var olabilir.
3- DW ' de içine koymuş olduğun hücrenin alanı ile resmin sıfıra sıfır tam oturması gerekir.
örn: hücre alanı 100 px x 100 px ise remin ebatıda aynı olmalıdır.Yada hücre özelliğinde yüzde yüz kullan seceneiğini kullanın.

by_arda2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1- Dream weaver da page properties ( sayfa özelliklerinde )' de ;
* top margin * Left margin *Right margin alanları var.
sayısal bir değer girilmişse ön izlemesinde o boşluklar cıkabilir.
2- İkinci olasılık ise iki tag arasında vermiş olduğun resmin orjinalinde beyaz alan var olabilir.
3- DW ' de içine koymuş olduğun hücrenin alanı ile resmin sıfıra sıfır tam oturması gerekir.
örn: hücre alanı 100 px x 100 px ise remin ebatıda aynı olmalıdır.Yada hücre özelliğinde yüzde yüz kullan seceneiğini kullanın.

yardımlarınız için teşekkür ederim top margin ,left margin ve right margin leri 0 px yapınca sorun düzeldi.