Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfaya çerçeve

galadrim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.atlaswebtasarim.com
Arkadaşlar, corel Draw'da bir kitap dizgisi yapmaktayım ve bu işte çok yeniyim. Bu dizgi işini 5-6 ay önce almıştım. Sonra kalmıştı. Şimdi, başladığım zaman yaptığım bazı şeyleri hatırlayamıyorum.
Söz gelimi linkini verdiğim resimdeki içine metni yerleştirmek için oluşturduğum mavi çerçeve nedir, nasıl yapmışım ben onu? Bir de bu çerçeveyi ve metin - paragraf biçimlendirmelerini kitaptaki tüm sayfalara nasıl taşırım?

corel.jpg

Çok teşekkürler.

Benzer konular

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Büyük ihtimalle bir dikdörtgen rectangle) çizdiniz ve text aracı ile (f8) dikdörtgenin içine (kenarından biraz içeri) tıkladınız ve dikdörtgene sabitlenmiş bir text frame (paragraf çerçevesi) oluşturdunuz.

Paragraf stilleri için text stilleri oluşturabilir ya da edit>copy properties from... komutunu kullanabilirsiniz.

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corele yeni başlamışken bırak
indesigne geç
adobe programları bu işin en iyileri
indesign için sorularını cevaplarım eğer geçersen.
kolay gelsin

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
corele yeni başlamışken bırak
indesigne geç
adobe programları bu işin en iyileri
indesign için sorularını cevaplarım eğer geçersen.
kolay gelsin

sana sadece gülüyorum cem bulut kedi ulasamadıgı ciğere mundar dermiş :):)

Xmen62

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Xmen62

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar, corel Draw'da bir kitap dizgisi yapmaktayım ve bu işte çok yeniyim. Bu dizgi işini 5-6 ay önce almıştım. Sonra kalmıştı. Şimdi, başladığım zaman yaptığım bazı şeyleri hatırlayamıyorum.
Söz gelimi linkini verdiğim resimdeki içine metni yerleştirmek için oluşturduğum mavi çerçeve nedir, nasıl yapmışım ben onu? Bir de bu çerçeveyi ve metin - paragraf biçimlendirmelerini kitaptaki tüm sayfalara nasıl taşırım?

corel.jpg

Çok teşekkürler.

Resmi link şeklinde eklemek pek kullandığım bişe değil. Ama o şekilde eklendiğinde kenarında mavi çerçeve oluşmuyor, tahminimce sonradan yaptığınız bir görünüm olmalı. Paragraf biçimlendirmeleri ile ilgili olarak ta bir resmini eklerseniz daha açıklayıcı olacaktır.