Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Seiko bu ay çok tartışılacak

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1,buçuk yıldır seiko makine kullandım. Başta çok zahmet çektim.
Ama türkiyede bu makinayı satıpta arkasında duran firma yok kalıbımı basarımki yok.
Satan firmalar anlamıyorlarrrrr xxxayrıcaxxx makineyi çözmek gerekiyormuş yani ortamı ayarlarsan hiç problemsiz yıllarca o makinayı kulllanırsınız
ikinci bir özelliği cok net serigraf türü işleride basabiliyorlarrrr
alacak arkadaşlar lütfen satıcılara kulak asmayın siz kendiniz yapın .
Zaten makine üzerinde yazar sıcaklık nem topraklama gibi değerleri onları uygulayın yeter
şunuda yazayım ne xaar ne spectra ne konika bu baskı kafaların yerini tutmaz.
Bu yıl fuarda gördüm deli gibi makina ayarı yapmaya çalışıyordu bazı firmalarrr
isteyen firma beni arayabilir hepsine cevabım hazırdır

///hangi makina olursa olsun operatör bilgili olsun yeter////
36861525.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlıkta bu ay çok tartışılacak demişsiniz.

Neden bu ay, neden çok, neden tartışılacak?

Özellik olarak yazdıklarınız her tür cihaz için geçerli değil midir? Kötü operatöre rağmen, iyi çalışan makine(ler) olabilir mi? Bağıl nem ve ısıyı gerekli sınırlar içinde tutmazsanız, özelliği bozulmayacak boya var mıdır? Bırakın makineyi..

Serigraf türü baskıdan neyi kastettiğiniz de anlaşılmıyor.. Katı (rijit) malzemeye de mi baskı yapılabiliyor? Eğer öyleyse; bunun kafayla ilgisi nedir?

Doğrusu ne demek istediğinizi anlayamadım. Makine satıcısı da değil gibisiniz??? Aydınlatır mısınız..:)

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟

Özellik olarak yazdıklarınız her tür cihaz için geçerli değil midir? Kötü operatöre rağmen, iyi çalışan makine(ler) olabilir mi? Bağıl nem ve ısıyı gerekli sınırlar içinde tutmazsanız, özelliği bozulmayacak boya var mıdır? Bırakın makineyi..

Serigraf türü baskıdan neyi kastettiğiniz de anlaşılmıyor.. Katı (rijit) malzemeye de mi baskı yapılabiliyor? Eğer öyleyse; bunun kafayla ilgisi nedir?

Doğrusu ne demek istediğinizi anlayamadım. Makine satıcısı da değil gibisiniz??? Aydınlatır mısınız..:)

Aynen bende pek anlamadım ama işin içinde biraz ticaret var gibi geldi.
Bir kere başlık cuk oturmuş " Seiko bu ay çok tartışılacak " ;) " Seiko kafalarda inanılmaz fiyat " :D

yilmaz5907

🏅Acemi Tasarımcı🏅

HERKEZ MAKİNELERİNİ ŞİKAYET EDİYOR BENİM KASTETTİĞİM SEİKODA BENİM KARARIMCA DİĞERLERİNE GÖRE İYİ BİR MAKİNA.
EVET KİM MAKİNASINA ÖZEN GÖSTERİYOR BENCE KİMSE VARSADA AZINLIKTIR
KASTETTİĞİM SERİGRAF İŞİ; ÖZELLİKLE ETİKET UYGULAMALARINDA MÜKEMMEL. HAKLISIN NE KONUDA OLDUĞUNDAN BAHSETMEDİM. AMA BİRÇOK MAKİNEYE ROLAND YADA MİMAMKİ MAKİNELER HARİÇ TAŞŞ ÇIKARIR.BUNUDA HER PLARTFORMDA KANITLARIM.
BU ARADA ICC PROFİLLERİNDE PROBLEM YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA BURADAN YARDIMCI OLABİLİRİM t-reklam59 at hotmail

biz satıcı değiliz yiyiciğiz abi diyerek :D sunuda belirtmek isterimki bu makineler uzak doğuda (merdiven altında yapılanlardan bahsetmiyorum) 16,000$+gümrük+yol olarakta alabilirsiniz haberiniz ola
kazıklanmayın 30,000$ +kdv ödeyerek sonuçta serviste ölede bölede sıkıntı cıkıcak verin 2-3bin dolara yan servislerede en azından başınız ağırmasın...!!
saygılarımla
ha yanlış anlamayın teknik servis verdiğimde yok. kendi makinamızın servisi olduk zati yeter :D

Aynen bende pek anlamadım ama işin içinde biraz ticaret var gibi geldi.
Bir kere başlık cuk oturmuş " Seiko bu ay çok tartışılacak " ;) " Seiko kafalarda inanılmaz fiyat " :D

evet seçimlerde sağolsun operatör dediğimiz elemanımız kafa haznesini kapatmadığı için 2 adet kafa yerine koymak zorunda kaldık sanırın tanesi 1,500dolar falandı
hatırlatayım ticaret yok bu işte kalkın gelin tekirdağa bende tabelacıyım

sonuçta burası forum değilmi istemesseniz bizde yazmayız...

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dur aga ya niye istemeyelim keza böyle birşey olsa bile bunun yaptırımını vermek bnm işim değil . Dikkat ediyorsan gülüyorum orda yazdığın başlığa;). Sonuçta dediklerin doğruluğu görecelidir. Servis konusunda ise yeterli servis mevcut bence bazı firmalarda.