Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SEL ambalaj etiket çalışmalarım

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlarsanız sevinirim

etiketsj6.jpg

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güllü olan hoş gibi ama yazı fontunu hepsinde aynı kullanmışsın...her resim ayrı bir font gerektirir...denemelisin...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
SEL in firma amblemi olduğunu düşünüyorum. Firmayı kafalayıp size bide eli yüzü düzgün bi logo felan yapalım diyebilirsiniz :) çalışmalar arasında ise 2. çalışma diğerlerine nazaran daha iyi olmuş. ancak biraz daha geliştirilmesinde fayda var. sonuçta abi ürünün üzerine basılacak ve bir çok yer dağıtılacak.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sel yumaşatıcı etiket

Yorumlarınızı bekliyorum

yumusaticietiketrs4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
2.nci çalışmanın renk tonlarını daha çok beğendim. Firma logosunu yan kullanmazsan daha doğru olacak. "Tüm ev temizliği için" bir birine çok uzak kalmış.
Eline sağlık.

Saygılarımla

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
3. tasarımın hoş görünüyor. Yanlız "yumuşatıcı" yazı karakterini daha yuvarlak bir karakterle deneyebilirsin. Etiketlerde gül görselini kullanmanın amacı gül kokulu olması mı? Sel logosunun yan durması etikete göre tam oturmamış. Biraz daha çalışmalısın.
Emeğine sağlık.

Saygılarımla

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
3. tasarımın hoş görünüyor. Yanlız "yumuşatıcı" yazı karakterini daha yuvarlak bir karakterle deneyebilirsin. Etiketlerde gül görselini kullanmanın amacı gül kokulu olması mı? Sel logosunun yan durması etikete göre tam oturmamış. Biraz daha çalışmalısın.
Emeğine sağlık.

Saygılarımla

Özellikle müşteri gül kullanmamı istiyor.Yorumlarını dikkate alıcam teşekkürler

komsukizi105

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merak ettim fatoş hm. şuan gıda çarşısında mı çalışıyorsunuz.ayrıca çaşılmanızda hoş emeğinize sağlık ama daha da güzel ve çekici olabilir...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
SEL in firma amblemi olduğunu düşünüyorum. Firmayı kafalayıp size bide eli yüzü düzgün bi logo felan yapalım diyebilirsiniz :) çalışmalar arasında ise 2. çalışma diğerlerine nazaran daha iyi olmuş. ancak biraz daha geliştirilmesinde fayda var. sonuçta abi ürünün üzerine basılacak ve bir çok yer dağıtılacak.

haklısınız onları birde logo yapmaya ikna etmem lazım.Fakat bu müşterinin çalışmalarda bir gül takıntısı var.Tavsiler için teşekkürler

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Etiket yüzende var olan alanı çok eşit çalıştğınız için (renk v eöge kullanımı açısından) çalışmalarınız monotonluktan kurtulamıyor. Alanı 3/2 olarak değerlendirseniz başarılı olabilsiniz...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Nüket Hn. çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.Bilmedğim veya yanlış bildiğim çok şey var diye düşünüyorum.Bu siteye kayıt olmamın amacıda burda bir şeyler öğrenebilmekdi zaten.Sizin yaptığınız yorumları uygulayark kendimi geliştereceğimi düşünüyorum.

Son düzenleme:

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeginize saglik. Ama uc tasarimda bir cok yonden eksik. Daha iyisini yapabilirsin...