Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Selam Arkadaşlar

eray_k

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
er-art.deviantart.com
Herkese selam arkadaşlar :) Öncelikle böyle kapsamlı bir siteye katıldığım için çok sevinçliyim :) Hem kendimi geliştirebileceğim, hem de güzel bir ortam olduğunu düşündüğüm bir yer :)

Kısaca kendimden bahsedeyim. Autocad, Solid works, Photoshop, Flash (Biraz) biliyorum. Grafikerliğe gerçekten merakım var :) Lise son öğrencisiyim. Çeşitli içerikli birçok forumlarda bulundum, bulunuyorum. (Teknoloji, mizah vs...) Birçoğunda mod veaya adminlik yapıyorum/yapıyordum. Bulunmayı sevdiğim forumların hepsinde çok aktifimdir. Bu forum da da içerik bakımından zengin olduğu için de inşallah yeterince aktif olabilirim. Amatörce fotoğrafçılık yapıyorum. Photoshop bilgimi geliştirerek daha iyi eserler çıkartmaya çalışıcam inşallah :) Şu anda kimseyi tanımıyorum ama iyi anlaşacağımızı düşünüyorum :)

Herkese selamlar, saygılar...

Benzer konular

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
hosgeldin eray
maşallah programlar peşpeşe

o autocad in yanına bide 3d max yaparsın
o photoshop un yanına coreldraw bi freehand yaparsın
digerleri hakkında bi bilgim olmadıgı için yazmıyorum ama sen onların yanınada bişeyler yaparsın on parmagında on program olur valla

calısmalarını da bizimle paylaştınmı
iş hayatına atılacagın zaman referans olarak bizi gösterebilirsin

keyifli paylasımlar dilerim

eray_k

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
er-art.deviantart.com
Tabiki tabiki :) Teşekkür ederim :) 3d max'ı "Sen autocad'i biliyorsun 3d max'ı hayli hayli öğreirsin" şeklindeki öneriler üzerine kurcalamayı düşünüyordum :) Bu forum sayesinde daha kolay kurcalayabileceğimi düşünüyorum :) "coreldraw bi freehand" hakkında şu anda hiç bir bilgim yok :) İsimlerini duymuşluğum var :) Onları da inşallah bir şekilde elde edip öğrenirsem kendimi beklediğimden daha da geliştirmiş olurum :) Dediğim gibi... flash'ı falan da az çok biliyorum :) Bunları da pekiştirerek daha iyi işler çıkartmaya çalışacağım :) Bunun yanında tanışacağımız, kaynaşacağımız insanlar da cabası olacaktır :) Yorumların için çok çok teşekkürler :) İyi günler/akşamlar dilerim :)