lapdog
🌱Yeni Üye🌱
Kendiniz hakkında açıklama :
Cem Bilgi, 1987 İstanbul / Kadıköy doğumluyum. Lise zamanlarında hobi olarak başladığım ve severek bağlandığım zaman ilerledikçe yaşam tarzı olarak benimsediğim "grafik-tasarım" olgusunu lisans eğitimini tamamlayıp (4 sene) mesleğe çevirmeme bir senem kaldı. photoshop 6 ile başladığım yolculuğuma cs3 ile devam ediyorum. freehand kullanabiliyorum ama kendi özel çalışmalarımda tercih etmiyorum. hiç bir özel grafik kursuna katılmadım, dolayısıyla tek sertifikam mimar sinan üniversitesi grafik - tasarım bölümünün düzenlediği, 2007 uluslararası istanbul grafik tasarım günleri (grafist 11) de okuduğum okulu temsil etmem üzerine (çalışma : wake up) verilen katılım belgesi. Genel de kurumsal kimlik konusunda geliştirdiğim portfolioma yeni işler ekleyebiliceğim, kendimi geliştirmeme yardımcı olucak grafikle ilgili her türlü oluşumda bulunmak isterim.
Yaşadığınız şehir: Antalya veya Freelance
-----------------------------------------------------------------------
Kullandığınız programları ve seviyeleri : Photoshop - Yeterli
Illustrator - Giriş
İş deneyimi ve içeriği :
2 adet staj (matbaa yok) + 6 ay ajans tecrubesi
------------------------------------------------------------------------
Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
NOT : Farklı tarzlardaki işlerimin tümüne ulaşmak ve daha büyük boyutlarda incelemek için lütfen mesaj atınız. forum kuralları gereğince web adresi vermiyorum. ilginize teşekkürler, herkese kolay gelsin..
-------------------------------------------------------------------------
Cem Bilgi, 1987 İstanbul / Kadıköy doğumluyum. Lise zamanlarında hobi olarak başladığım ve severek bağlandığım zaman ilerledikçe yaşam tarzı olarak benimsediğim "grafik-tasarım" olgusunu lisans eğitimini tamamlayıp (4 sene) mesleğe çevirmeme bir senem kaldı. photoshop 6 ile başladığım yolculuğuma cs3 ile devam ediyorum. freehand kullanabiliyorum ama kendi özel çalışmalarımda tercih etmiyorum. hiç bir özel grafik kursuna katılmadım, dolayısıyla tek sertifikam mimar sinan üniversitesi grafik - tasarım bölümünün düzenlediği, 2007 uluslararası istanbul grafik tasarım günleri (grafist 11) de okuduğum okulu temsil etmem üzerine (çalışma : wake up) verilen katılım belgesi. Genel de kurumsal kimlik konusunda geliştirdiğim portfolioma yeni işler ekleyebiliceğim, kendimi geliştirmeme yardımcı olucak grafikle ilgili her türlü oluşumda bulunmak isterim.
Yaşadığınız şehir: Antalya veya Freelance
Kullandığınız programları ve seviyeleri : Photoshop - Yeterli
Illustrator - Giriş
İş deneyimi ve içeriği :
2 adet staj (matbaa yok) + 6 ay ajans tecrubesi
- Cenajans Grey - Antalya - Staj
- Bumblebee Cyprus - Girne - Staj
- Alternative Cyprus - Girne - Ajans
------------------------------------------------------------------------
Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:

NOT : Farklı tarzlardaki işlerimin tümüne ulaşmak ve daha büyük boyutlarda incelemek için lütfen mesaj atınız. forum kuralları gereğince web adresi vermiyorum. ilginize teşekkürler, herkese kolay gelsin..
-------------------------------------------------------------------------