Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler arkadaşlar söylediklerinizi uygulayacağım,fakat renk konusuna gelince bu renklerde olmasını istediler. ben olsam kesinlikli bu renkleri kullanmam klişeleşmiş renkler bunlar
logo çok hoş olmuş ama bence renkleri değiştirme konusunda müşteriye ısrar etmelisin mesela gri ve turuncuyu kullandığında çok hoş olabileceğini düşünüyorum
sağ tarafa koyduğun figürü s harfinin üstüne çaprazlama gelecek şekilde yerleştirebilirsin.bir de renkleri farklı olsaymış keşke.ama müşteri isteğiyse yapacak birşey yok.düşünce güzel olmuş.ellerine sağlık..
tasarımınız bana göre harika! yani temiz, ilk bakışta hemen anladım ne ne olduğuna R harfi S harfi yanında bağalantı şekli,yani her şey açik açik! renkler ben karışmam! Ellerineze sağılık!
merhaba arkadaşım ararnıza yeni katıldım ve memnun oldum logo hakkında güzel ve sade hoş ama sol taraftaki iletişimi anlatan izgileri biraz daha karikatürilize edebilirdin bende yani kalından inceye dönen çizgiler gibi eline sağlık
güzel olmuş ama ben senin diğer çalışmlarını takip ettiğim için sanki bu diğerleri yanında biraz sönük kalmış renklerden olabilir ama onuda öyle istemişler bütün olarak güzel ama sanki biraz daha oynama yapabilirsin