Neler yeni

Sergi Afişi

Sch!z0phr3n3

🌱Yeni Üye🌱
2410uio.png

Yorumlarınızı paylaşmanız beni mutlu edecektir. Burada çok bulanık çıktı aslı böyle değildi. :)

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok boş duruyor, daha da zengin olabilir. Okul ismini daha büyük ve sert puntolarla yazabilirsin, kenardaki desenleri hiç beğenmedim. Bana nakış bölümünü anımsattı. Sergi afişi başlığını görünce heyecanlandım. Fakat ne yalan söyleyeyim beklediğim gibi çıkmadı. Biraz daha emek ver arkadaşım lütfen uğraş üzerinde.
Emeklerin için teşekkürler:=)

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında sade ama ortada yazı çok boşta kalmış biraz tipografik oynamalar yapın ve yazınızın arkasına hafif tonlarda desenler ekleyin çok daha etkileyici olacaktır:)
bence...

TereddüT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle afişde büyük bir sorun var... Grafik Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi yazısını kaldırın ve afişe bir bakın... Neyi çağrıştırıyor? Grafik Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi haricinde herhangi birşeyi...

Anlatabildim mi bilemiyorum...

Sadece sorunu söyleyen olmak istemiyorum bu sebeple ben olsam neler yapardım paylaşayım...

Güzel bir kolaj yapılabilir. Öğrencilerin afişlerinden küçük örnekler grafik kelimesinin hakkını vererek hazırlanabilir.
Serginin başyapıtı olarak kabul görmüş bir eser var ise o önplana çıkartılabilir. Uygun değil ise bu o zaman sergi dışından bir çalışma konulabilir.

Siyah rengin baskın çıkması bu tür davet afişleri için uygun değil kanımca. Albenisi olan bir renk denenebilir. Örneğin afişde kullandığınız renkleri ters çevirmeyi deneyebilirsiniz. Daha can alıcı olur.

Kolay gelsin...

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
görünüm olarak hoş durmuyor